آشپزی

آموزش پخت نان میمون

نان میمون نانی بسیار جالب

چون بافت این نان شبیه به یک درختی هست که اسمش monkey puzzle tree هست برای همین این اسم را رویش گذاشتند.

مواد لازم:

آرد: 4 پیمانه
سبوس گندم: 1 و 1/2 قاشق چای خوری
نمک: 1 قاشق چای خوری
پودر خمیر مایه فوری: 2 و 1/2 قاشق چای خوری
شیر: 1 پیمانه ولرم
آب پرتقال: 1/4 پیمانه هم دمای محیط
پوست 1 عدد پرتقال
پوست لیمو ترش تازه: 1/3 قاشق چای خوری
کره: 2 و 1/2 قاشق غذا خوری آب شده
عسل: 1/4 پیمانه
شکر: 1/2 پیمانه
شکر قهوه ای: 1/2 پیمانه
پودر دارچین: 2 قاشق غذا خوری
کره 2 قاشق غذا خوری آب شده
شیر: 5 قاشق غذا خوری

طرز تهیه:

آرد رو با سبوس گندم و پودر خمیر مایه و نمک رو با هم مخلوط کنید بریزید توی میکسر و آرام آرام بهش شیر رو اضافه کنید بعد آب پرتقال و پوستش رو اضافه کنید و بعد کره آب شده را و در آخر عسل رو تقریبا 7 دقیقه هم بزنید تا خمیری یکدست و بدست نچسب و لطیفی بدست بیاد.
داخل ظرفی روغن اسپری کنید و خمیر رو بزارید داخل ظرف و روش رو با حوله بپوشانید و بزارید یک جای گرم به مدت 1 ساعت تا حجم خمیر 2 برابر بشه.
از خمیر گوله هایی اندازه کمی بزرگتر از فندق و کوچکتر از گردو جدا کنید روی گوله ها رو بپوشانید تا خشک نشن.
کره آب شده را با شیر مخلوط کنید بزارید کنار و شکر ها رو با دارچین مخلوط کنید و بزارید کنار.
داخل قالب رو چرب کنید با کره آب شده و گوله ها رو بکنید در مایه شیر و کره و بعد در مخلوط شکر و دارچین بغلتانید و داخل قالب بریزید.
میتونید لابه لای گوله ها گردو خورد شده هم بریزید.
روی قالب رو بپوشانید و باز بزارید یک جای گرم به مدت 1 ساعت تا گوله ها دوباره پف کنن و بعد بزارید داخل فری که از قبل روی 350 درجه فارنهایت گرم کرده اید به مدت 25-30 دقیقه تا بپزد.

امتیاز شما به این مطلب:
[votes: 0 Rating: 0]
برچسب ها
نمایش بیشتر
   

دیدگاه بگذارید

اولین نفری باشید که دیدگاه می‌گذارد

  اشتراک در  
اطلاع از
بستن