کارآفرینی و اشتغالزاییمشاغل خانگی

ترشی خانگی درست کنید با سرمایه خیلی کم و پول خوب

تولید انواع ترشی و شوری خانگی

خانم های خانه‌دار ترشی خانگی درست کنید و کسب درآمد کنید – تولید انواع ترشیحات و کار در خانه برای خانمها با سرمایه کم

یکی از چاشنی هایی که در فصل سرما بر سر سفره های ما ایرانیها به وفور دیده می شود استفاده از انواع ترشی های خانگی و صنعتی است. خانمهای خانه‌دار میتوانند از این فرصت سرد برای داشتن درآمدی داغ استفاده کنند.

اگر قرار باشد بین ترشی های صنعتی و خانگی یکی را انتخاب کنید مسلماً ترشی های خانگی انتخاب هر ایرانی است.

تُرشی

فرایند ترشی گذاشتن برای نگهداری از مواد خوراکی و بهره‌گیری از آن‌ها در فصلی به جز فصل برداشتشان بوجود آمد.
از مواد خوراکی ترشی شده در مسافرت‌های طولانی، به ویژه مسافرت‌های دریایی استفاده می‌شد. پیش از اختراع موتور بخار، گوشت گاو و خوک نمک سود شده، خوراک ملوانان به‌شمار می‌آمد. البته امروزه افراد، نه تنها به دلیل نگهداری از مواد خوراکی، بلکه به دلیل لذت بردن از مزه انواع ترشی، اقدام به ترشی گذاشتن می‌کنند.

تهیه ترشی خانگی

در ایران انواع ترشی های مختلفی مثل: ترشی کلم قرمز، لیته، ترشی میوه‌جات، ترشی مخلوط و… درست میکنند.
پس شما در درست کردن ترشی محدودیتی ندارید و میتوانید از هر میوه و سبزیجاتی برای درست کردن ترشی در خانه استفاده کنید.

تهیه ترشی راحت است به این ترتیب که همه ی سبزیجات را باید بشویید و در اندازه های دلخواه خرد کنید سپس داخل ظرفی ریخته و سرکه را هم روی آنها بریزید و در مرحله ی آخر به آن ادویه ها را هم اضافه کنید. و منتظر بمانید تا ترشی آماده خوردن شود.

  • دقت کنید که ابتدا باید تمامی مواد خرد شده را با هم مخلوط کرده و بعد داخل ظرف بریزید.
  • سرکه باید به اندازه ای باشد که روی مواد را کامل بپوشاند.

مواد لازم برای تهیه ترشی:

گل کلم، برگ کلم، سبزی معطر خرد شده، فلفل دلمه ای، کرفس، هویج، لوبیا سبز، سیر ، فلفل سبز تند، بادمجان، پیاز، سیب زمینی ترشی و سرکه

معمولاً سبزی ترشی هفت نوع معطر است که به هفت سبزی معروف است، اما می توانید بر حسب سلیقه خود سبزی ها را انتخاب کنید. این هفت نوع سبزی عبارتند از: شوید، نعناع، جعفری، مرزه، گشنیز، ترخان و ریحان.

ادویه های ترشی:

نمک، میخک، فلفل سبز، فلفل قرمز، فلفل سیاه، شوید خشک، زنجبیل، سیاه دانه، گلپر، هل، زیره، نعناع خشک، پودر خردل، زردچوبه، موسیر، ادویه ترشی، برگ مو، برگ آلبالو و… که به ترشی طعم و عطری دلپذیر می دهند.

نگهداری ترشی ها

هر ماده شناور در سطح ترشی یا سرکه باید فوراً برداشته شود.
وجود آب در ترشی موجب کپک زدن آن میشود پس مواد را بعد از شستشو در ظرف نریزید و بگذارید آبشان کشیده شود.
ظروف ترشی باید در جای خنک نگهداری شوند. (اگر محل ترشی سرد و گرم شود محتویات ظرف نرم میشوند.)

فروش ترشی های خانگی

زمستان فصل ترشی است؛ پس در این فصل ترشی خرید هم بیشتر است.
برای شروع میتوانید ترشی های دست ساز خود را به اقوام، دوستان، همسایه ها و آشنایان بفروشید و اگر از کار خود راضی بودید میتوانید با مغازه‌داران صحبت کنید تا ترشی ها شما را بفروشند.

برای اینکه بتوانید راحت تر تولیدات خود را بفروشید سعی کنید ترشی های مرتب و تمیزی داشته باشید تا چشم خریدار را به خود جلب کند.

همیشه در این نوع کارها بازاریابی برای فروش مهم‌ترین کار است اگر بازاریابی خوبی داشته باشید احتمال موفقیت شما هم بیشتر میشود.

درآمد فروش ترشی خانگی

اگر بتوانید ماهانه بیش از 1 میلیون فروش داشته باشد سود خالصی که کسب می‌کنید هم بیش از 800 هزار تومان است که میتواند باعث اشتغال 3 نفری شوید.

سرمایه لازم برای تولید ترشی خانگی

سرمایه لازم برای این کار باتوجه به قیمت روز انواع میوه جات و سبزی جات و همچنین نوع ظروف (شیشه ای یا پلاستیکی) و تعداد ظروفی که میخواهید ترشی بندازید متفاوت است.
ولی در کل برای شروع کسب و کار خانگی نیاز به سرمایه‌‌های هنگفتی ندارید.
برای ترشی انداختن میتوانید با 100 هزار تومان هم شروع کنید.

هر چقدر بیشتر سرمایه کنید و ترشی های بیشتری تولید کنید به همان نسبت سود و درآمد شما هم بیشتر میشود.

[votes: 1 Rating: 1]
تلگرام بیگ والت اینستاگرام بیگ والت

برچسب ها
تولید ترشی خانگی تولیدات خانگی درآمد فروش ترشی خانگی مشاغل خانگی برای بانوان

فرهاد دهقان

موسس و مدیرعامل بیگ والت ✍ "زمان شما محدود است، بنابراین آن را با زندگی به سبک دیگران هدر ندهید. اجازه ندهید زمزمه های دیگران باعث شوند تا صدای درونی خود را نشنوید. از همه مهم تر، شجاعت این را داشته باشید که به حرف دل خود و یافته های درونی خود عمل کنید. آنها به خوبی می دانند که شما دوست دارید چه کاری انجام دهید. همه چیزهای دیگر در درجه دوم اهمیت قرار دارند. "

نظرات کاربران

avatar
  اشتراک در  
اطلاع از
دکمه بازگشت به بالا
بستن