طرح توجیهی و فرصت های سرمایه‌گذاریکارآفرینی

تولید سوسیس و کالباس گیاهی محصولی گیاهی و ارگانیک

راه‌اندازی خط تولید سوسیس و کالباس گیاهی

ساخت و راه‌اندازی خط تولید سوسیس و کالباس گیاهی

با توجه به تازگی این صنعت هم اکنون فرصت خوبی برای افزایش سرمایه گذاری ها در تولید و تجاری سازی هرچه بیشتر چنین محصولات سالم و با کیفیت تری در صنعت غذایی کشور فراهم آمده است.

شرکت نوپرو در شیراز اولین تولید کننده این محصولات است.

در چنین اوضاعی که تب رونمایی از محصولات گیاهی و ارگانیک در بازار صنایع غذایی کشور گسترده شده تولید محصولات گیاهی بسیار ایده خوبی است.

سوسیس و کالباس‌های گیاهی بی ضرر هستند و دارای مجوز سازمان غذا و دارو و تاییدیه‌ها و استاندارد لازم هستند.

سوسیس و کالباس گیاهی به عنوان یک محصول جدید و در واقع پدیده ای جدید در سبد مصرفی خانوار ایرانی محسوب می شود و به نظر می رسد که اگر بخواهیم این محصولات را از نظر چرخه عمر محصول مورد ارزیابی قرار دهیم، سوسیس و کالباس گیاهی در ابتدایی ترین مرحله یعنی مرحله معرفی قرار دارد. اگر از نظر ذائقه مخاطب نیز به این قضیه بنگریم، باید تاکید کنیم که بخش عمده ای از مصرف کنندگان ایرانی نه تنها با محصولات گیاهی و ارگانیک بیگانه اند، بلکه سوسیس و کالباس را محصولی کاملا گوشتی می دانند.

بافت و مواد تشکیل دهنده سوسیس و کالباس‌های گیاهی چیست؟

آیا می‌توان به سوسیس و کالباس‌های گیاهی اعتماد کرد؟

مواد تشکیل دهنده این فرآورده بیشتر غلات و سویا است که در آن علاوه بر این مواد، از طعم دهنده ها و چاشنی‌ها نیز استفاده شده است.

در این محصول از افزودنی‌های غیر مجاز استفاده نشده است و از نظر طعم، بافت و رنگ نیز در ظاهر با نمونه‌های گوشتی هیچ تفاوتی ندارد و به یقین می‌توان گفت که از لحاظ طعم از نمونه گوشتی خود بالاتر است.

بافت و شکل این محصولات تقریبا همانند سوسیس و کالباس‌های گوشتی (گوشت‌های فرآوری شده) است و در فورمولاسیون این محصولات گیاهی خبری از مواد نگهدارنده نیست، زیرا مواد نگهدارنده را در فرآورده‌های گوشتی استفاده می‌کنند.

نداشتن مواد نگهدارنده و وجود پایه‌های کاملا گیاهی امکان استفاده و مصرف سوسیس و کالباس‌های گیاهی را در  طیف وسیعی از گروه‌های سنی مختلف فراهم می‌آورد و در واقع این مسئله گام مهمی در تولید محصولات با کیفیت‌تر و سالم‌تر در صنایع غذایی کشورمان محسوب می‌شود البته ادویه مورد استفاده در این نوع فست فود‌ها همانند ادویه مصرفی در محصولات گوشتی است و سوسیس و کالباسهای گیاهی برای افرادی که مایل به مصرف محصولاتی گوشتی نیستند گزینه مناسب‌تری به شمار می‌رود.

این محصول در واقع ترکیبی از خمیرپایه گیاهی، پاپریکای رنگی، قارچ، هویج، کلم بروکلی، گل کلم، زیتون و ذرت و… است.

تکنولوژی سوسیس و کالباس های گیاهی

این تکنولوژی فقط در کشورهای آلمان، امریکا، انگلستان، کانادا و استرالیا وجود دارد و بعد از این کشورها ایران اولین کشوری است که این تکنولوژی را بدست آورده است.

در واقع این محصولات که به تازگی وارد چرخه تولید صنایع غذایی کشور شده‌اند برخلاف تصور برخی افراد، از منابع تراریخته نیستند بلکه از خمیر پایه گیاهانی همچون گندم، سایر غلات، سویا، ذرت و یا انواع مختلفی از زیتون تهیه می‌شوند که لزوما این موضوع به معنای تراریختگی سوسیس و کالباس‌های گیاهی نیست.

فرآیند تولید سوسیس و کالباس گیاهی:

  • عمل آوری و توزین
  • خرد کردن
  • مخلوط کردن
  • امولسیفیه کردن
  • پرکردن در لفاف، گره زنی و آویزان کردن
  • دود دادن و پخت
  • سرد کردن
  • پوست کردن و اسلایس کردن
  • بسته بندی

منابع پروتئینی غیر گوشتی

تا صحبت از پروتئین به میان می‌آید همه یاد گوشت می‌افتند. گوشت‌ها (گوشت قرمز، گوشت سفید) مهم‌ترین منابع غذایی تامین كننده پروتئین حیوانی هستند، اما تنهاترین منابع پروتئین نیستند! ما در طول روز به راحتی می‌توانیم نیاز روزانه به پروتئین‌مان را از منابع غیر از گوشت تامین كنیم؛ بدون آنكه اختلالی در زمینه سلامتی و تغذیه‌مان پیش بیاید.

5 منبع پروتئینی كه به راحتی می‌توانند نیاز روزانه افراد به پروتئین‌ها را تامین كنند. این موضوع، هم به جهت اقتصادی و هم به جهت تغذیه‌ای در افرادی كه تمایل به مصرف گوشت ندارند به ویژه گیاهخواران یا بیمارانی كه از مصرف گوشت منع شده‌اند حائز اهمیت است:

  • مغزها؛ بهترین انتخاب برای افراد تحت رژیم
  •  سویا؛ بهترین جایگزین مرغ
  • لبنیات؛ بهترین انتخاب
  • حبوبات؛ بهترین آنتی‌اكسیدان‌ها
  • تخم مرغ؛ بهترین انتخاب برای شاغلان

مصرف مجموع مواد غذایی گفته شده در روز، با تامین كل پروتئین مورد نیازتان، شما را از منابع گوشتی بی‌نیاز خواهد كرد.

طرزاستفاده و طرز نگهداری این محصول گیاهی

طرز استفاده از سوسیس و کالباس گیاهی:

طرز مصرف این فرآورده ی گیاهی دقیقا مشابه نمونه های گوشتی این محصول می باشد و هیچ فرقی با سوسیس های دیگر ندارد و طبخ آن بسیار آسان است.

می توان آنرا به راحتی سرخ کرد یا بصورت خرد شده در انواع خوراکها، پیتزا، سالاد، خوراک سوسیس سیب زمینی و اسپاگتی استفاده نمود، و یا آن را روی شعله کباب کرد.

طرز نگهداری از سوسیس و کالباس گیاهی:

مشابه گوشتی این فرآورده به صورت وکیوم شده و در حالت یخچالی قابلیت ماندگاری 30 تا 45 روز را دارد که سعی بر این است که بتوان ماندگاری این محصول را تا 6 ماه بالا برد.

این فرآورده ی گیاهی در یخچال به مدت 2 هفته و در فریزر به مدت طولانی قابل نگه داری می باشد. (تا 6ماه)

بهتر است این محصول به صورت تازه مصرف شود چون قراردادن آن در فریزر به مدت طولانی باعث می شود که بافت آن کمی سفت و خشک شود.

نوعی از سوسیس و کالباس و همبرگر نیز تولید می شود که از سویا و قارچ تولید می شود و دارای هیچ گونه مواد حیوانی نمی باشد و همچنین هیچ گونه مواد افزودنی و نیترات و مواد مضری که در غذاهای فرآوری شده وجود دارد را شامل نمی شود.

خلاصه طرح تولید سوسیس و کالباس گیاهی

ساخت کارخانه تولید سوسیس و کالباس گیاهی با ظرفیت تولید 2تن در ساعت، 40 تن در روز و 12 هزار تن در سال

زمین موردنیاز: 5 هزار و 400 متر مربع با زیربنای 2400 مترمربع
سرمایه گذاری لازم: 23 میلیارد ریال
اشتغالزایی: 50 نفر بصورت مستقیم

امتیاز شما به این مطلب:
[votes: 0 Rating: 0]
برچسب ها
نمایش بیشتر

تبلیغات

تبلیغات 1

دستگاه جوجه کشی حرفه ای

دستگاه جوجه کشی حرفه ای Easy Bator 6 نمونه متفاوت در صنعتی جوجه کشی کشور ، مناسب برای جوجه کشی از پرندگان زینتی و گران تخم.کیفیت جهانی با راندمان جوجه کشی عالی و قیمت مناسب عرضه در فروشگاه اینترنتی EIG-SHOP.

تبلیغات 2

دستگاه جوجه کشی خارجی

فروش ویژه دستگاه جوجه کشی خارجی ، ساخت کره جنوبی در مدل ها و ظرفیت های مختلف مناسب برای جوجه کشی از تمامی پرندگان و خزندگان تخم گذار اهلی و زینتی با راندمانی فوق العاده عرضه در فروشگاه اینترنتی EIG-SHOP.

دیدگاه بگذارید

  اشتراک در  
اطلاع از
بستن