iraniantraders
stakedwallet

hushetalayi
dogeminers

invexpert
irandogebank

سبک زندگی

خواص و مضرات گوشت حلزون و کرم حلزون برای پوست و بدن

گوشت حلزون دارای 218 میلی گرم اسید چرب امگا 3 و 17 میلی گرم اسید چرب امگا 6 می باشد.

توضیحاتی کامل در مورد گوشت و کرم حلزون:

گوشت حلزون در دوران باستان معمولا توسط کشاورزان شکار و معدوم، زیرا به عنوان آفات شناخته می‌شد. اما پس از شناخت و مطالعه درباره این موجود مشخص شد که حلزون دارای خواص بسیاری مثل میزان پروتئین و اسید آمینه های ضروری بدن است حتی عصاره گوشت و لجن حلزون حاوی خواص عالی برای درمان التهاب چشم، درد ناشی از قاعدگی، خارش، دندان درد و دیگر موارد است. نه تنها برای سلامتی، بلکه نوعی از حلزون هایی است که برای زیبایی پوست مفید هستند.
حتی در کشورهای دیگر استفاده از حلزون برای زیبایی پوست هم اکنون به سرعت در حال رواج است.

حقایقی شگفت انگیز درباره گوشت حلزون

گوشت حلزون دارای 218 میلی گرم اسید چرب امگا 3 و 17 میلی گرم اسید چرب امگا 6 می باشد. انجمن قلب آمریکا توصیه کرده که یک فرد روزانه باید 5 تا 10 درصد کالری از اسید های چرب امگا 6 داشته باشد.امگا 6 برای بزرگسالان سالم 1 تا 3 گرم در روز است.
اسید های چرب امگا 3 نوعی از چربی های غیر اشباع هستند که نمی توانند توسط بدن تولید شوند. بنابراین امگا 3 به عنوان اسید های چرب ضروری است. خود اسید امگا 3 از DHA و EPA و ALA تشکیل شده است.

خواص امگا 3 موجود در گوشت حلزون

کمک به توسعه مغز و حافظه کودکان. امگا 3 سلامت مغز ما را بهبود می بخشد، زیرا بر رشد غشاهای سلولی در سیستم عصبی مغز تأ‌ثیر می گذارد، علاوه بر این امگا 3 می تواند حافظه را تقویت کند.
جلوگیری از بیماری قلبی. امگا 3 برای جلوگیری از بیماری های مرتبط با قلب بسیار مفید است زیرا امگا 3 می تواند ارگان شریان خون را تسریع کند تا امگا 3 بتواند خطر ابتلا به فشار خون بالا را کاهش دهد.
کاهش سطح کلسترول بالا. مطالعات انجام شده امگا 3 موجود در آبزیان همچنین نشان می دهد که سطح تري‌گلیسیرید و LDL کلسترول در خون کاهش می یابد. اما به یاد داشته باشید، گوشت حلزون دارای کلسترول بالاست.

گوشت حلزون دارای مقدار پروتئین بسیار بالا و مفید برای ساخت عضلات و کاهش چربی های بدن می باشد. در مقایسه با منابع دیگر مانند: در 100 گرم گوشت گاو شامل 14 گرم پروتئین، 3 اونس تن ماهی حاوی 22 گرم پروتئین، ماهی قزل آلا حاوی 19 گرم پروتئین است در حالی که پروتئین گوشت حلزون حاوی 16.1 گرم یا 32٪ می باشد.این مقدار بیش از همه منابع است، به جز گوشت گوسفند که 27 گرم در 100 گرم است.
حلزون حاوی ویتامین A، ویتامین E، ویتامین B1 ،B3 ،B6 و B12 است. ویتامین A برای سلامت چشم مفید است، در حالی که ویتامین E به عنوان یک آنتی اکسیدان عمل می کند. سپس ویتامین B1 ،B3 ،B6 و ویتامین B12 ویتامین ضروری است که برای جلوگیری و کنترل دیابت مورد نیاز است.
گوشت حلزون علاوه بر داشتن ویتامین های غالب شامل ویتامین A ،E، نیاسین و فولات نیز هستند. ویتامین A برای چشم ها مفید است، ویتامین E برای بازسازی سلول ها و مراقبت از پوست مفید است، نیاسین نقش متابولیسم کربوهیدرات ها در تولید انرژی دارد و فولات برای زنان باردار مناسب است.

خواص گوشت حلزون

  1. گوشت حلزون علاوه بر حاوی ویتامین E، موکوس می تواند برای درمان جوش های التهابی استفاده شود. کشورهای توسعه یافته دارای مکان هایی برای پرورش حلزون با تکنولوژی پیشرفته و به عنوان مواد پایه برای محصولات زیبایی است. علاوه بر این، لجن حلزون می تواند به بازسازی پوست و چین و چروک صورت کمک کند.
  2. گوشت حلزون حاوی کولین است. کولین ویتامین های محلول در آب است که اغلب توسط گروه ویتامین B طبقه بندی می شوند. کولین دارای خواص بسیار مهمی می باشد، از جمله بخش جدایی ناپذیری از غشای سلولی، انتقال دهنده عصبی و اهدا کنندگان گروه متیل، با تعدادی از پروسه های حیاتی بدن. کبد می تواند کولین تولید کند، اما بدن به مقدار بیشتری نیاز دارد. بنابراین باید از منابع غذایی به دست آید. مصرف کولین توصیه شده برای مردان 550 میلی گرم و 425 میلی گرم برای زنان است، کولین برای جنین و رشد آن یک عامل ضروری محسوب می شود.در حالی که حلزون حاوی 65 میلی گرم است.
  3. گوشت حلزون حاوی آهن بالاست (حدود 3.5 میلی گرم یا 19 درصد) آهن یک ماده حیاتی است آهن برای بقا بسیار مهم است ، به حمل اکسیژن به بافت های ریه کمک می کند و باعث اکسیژن رسانی به سلول ها نیز می شوند. برای حمل اکسیژن، آهن نیاز به ماده دیگری مانند پروتئین دارد.
  4. گوشت حلزون حاوی سطوح بالای منیزیم است. منیزیم نقش مهمی در بدن دارد که برای بیش از 325 واکنش آنزیمی، از جمله سنتز چربی ها، پروتئین ها و اسیدهای نوکلئیک، فعالیت عصبی، انقباض عضلات و آرام سازی، فعالیت قلبی و متابولیسم استخوان، مورد نیاز است.
  5. گوشت حلزون حاوی مقدار زیادی فسفر تشکیل شده است. نقش فسفر به عنوان یک کانال انرژی برای متابولیسم و چربی ها و نشاسته برای تقویت دندان ها و لثه ها و برای سنتز DNA و جذب کلسیم است.
  6. گوشت حلزون حاوی سلنیوم بسیار بالا برای مبارزه با بیماری های قلبی و سرطان است .سلنیوم با ویتامین E هماهنگ است به این معنی که هر دو به طور مساوی به هم نیاز دارند و در واقع مکمل یکدیگر هستند.هر دو آنتی اکسیدان قدرتمندی هستند که به دلیل جلوگیری از پیری و سخت شدن بافت ها از طریق اکسیداسیون عمل می کنند. سلنیوم معدنی برای بدن بسیار ضروری است و می تواند در سلول بدن یافت شود که عمدتا در کلیه ها و کبد و پانکراس تمرکز دارد. در مردان نیمی از سلنیوم بدن آن ها در بیضه ها و بخشی دیگر در غده پروستات وجود دارند.

مضرات گوشت حلزون

  • گوشت حلزون دارای کالری پایین و بدون فیبر است.
  • گوشت حلزون کلسترول بالایی دارد. حلزون حاوی کلسترول بالا است. انتظار نداشته باشید از امگا 3 و امگا 6 گوشت حلزون سود ببرید زیرا قادر به پوشش خطرات کلسترول بالا در گوشت حلزون نیست. بنابراین، اگر کلسترول بالاتری می خواهید باید گوشت حلزون مصرف کنید.

کرم حلزون

قبل از استفاده از کرم حلزون باید پوست شما تمیز باشد. وقتی این کرم را روی پوست تمیز خود مالیدید، با سلول های پوستی شما ترکیب می شود و اثرات زیر را به همراه دارد:

شاید سال های قبل که در مورد کرم حلزون چیزهایی می شنیدید، تعجب می کردید و حتی آن را مسخره می‌نمودید. ولی در حال حاضر با انجام تحقیقات فراوان روی فواید این کرم برای پوست، می توانید با خیال راحت تر و مطمئن تری از آن استفاده کنید، خصوصا اگر بدانید بقراط، پدر علم پزشکی نیز در گذشته مصرف آن را توصیه کرده است.
پوست انسان و گوشت حلزون تقریبا دارای عناصر یکسانی هستند و تعادل بین کلاژن و الاستین موجود در پوست حلزون تقریبا مشابه پوست انسان است.
کلاژن، پروتئین اساسی نگهدارنده ساختمان پوست است. کیفیت و کمیت کلاژن پوست نقش زیادی در ظاهر آن دارد. به نظر می رسد که دریافت مقادیر متعادل کلاژن منجر به پدیدار شدن آثار جوانی پوست می شود.
الاستین پروتئینی است که در تمام بافت های پیونددهنده یافت می شود. این پروتئین مسئول حفظ توانایی بافت ها در برگشتن به حالت اولیه خودشان بعد از کشیدگی است.
الاستین پروتئین ضروری برای حفظ جوانی و حالت کشسانی و ارتجاعی پوست است. تعادل بین کلاژن و الاستین موجود در پوست حلزون همیشه حفظ می شود، زیرا حلزون به طور طبیعی توانایی تولید ماده ای را دارد که باعث تجدید پوست و حفظ سلامت آن می شود. وقتی پوسته حلزون آسیب می بیند، به طور طبیعی ماده ای را تولید می کند که باعث ترمیم آن می شود.
این ماده حاوی آنتی اکسیدان ها، مواد ضد التهاب، تقویت کننده ها، پروتئین ها، کوآنزیم ها و مواد ارتباط دهنده سلولی است. این مواد اجزای اصلی تشکیل دهنده کرم حلزون هستند. بقراط از نخستین کسانی است که استفاده از حلزون را برای مراقبت از پوست توصیه کرده بود.
بقراط مخلوط شیر ترشیده و گوشت حلزون له شده را برای درمان التهاب پوست تجویز می کرد. آیا می دانید 150 سال قبل، حلزون به پنجره های داروخانه ها آویخته می شد؟ این مسئله نشان می دهد اثرات درمانی گوشت حلزون توسط متخصصین همواره بررسی شده است.
کرم حلزون سلول های آسیب دیده پوست را حل می کند و باعث ایجاد سلول های جدید و سالم می شود. در حقیقت باعث تجدید پوست می شود.

کرم حلزون چیست؟

کرم حلزون (Snail Cream) یک ماده آرایشی است که حاوی ماده چسبناک (slime) حلزون می باشد. این همان ماده ای است که در حال حاضر برای درمان التهابات پوستی، بهبود جای جوش و حتی ترک های پوستی در فرآورده های مختلف آرایشی استفاده می شود.
حلزون به دلیل داشتن این ماده، هرگز دچار عفونت یا التهاب پوستی نمی شود.
وقتی کرم حلزون روی پوست مالیده شود، باعث نرمی، شفافیت و کاهش قرمزی و التهاب پوست می شود.
قبل از بیان فواید کرم حلزون برای پوست باید گفت که جمع آوری این ماده مفید از حلزون باعث آسیب یا مرگ حلزون نمی شود و بعد از آن، حلزون به طور سالم به طبیعت برمی گردد.

10 فایده کرم حلزون برای پوست

قبل از استفاده از کرم حلزون باید پوست شما تمیز باشد. وقتی این کرم را روی پوست تمیز خود مالیدید، با سلول های پوستی شما ترکیب می شود و اثرات زیر را به همراه دارد:

  1. فرآیند درمان طبیعی آسیب های پوستی را تحریک می کند.
  2. التهابات پوستی را کم می کند.
  3. سلول های آسیب دیده پوست را حل می کند و باعث ایجاد سلول های جدید و سالم می شود. در حقیقت کرم حلزون باعث تجدید پوست می شود.
  4. سبب ترمیم سلول های آسیب دیده پوستی توسط اشعه ماورای بنفش نور خورشید می شود.
  5. باعث رشد و تکامل مولکول های کربوهیدراتی نگهدارنده آب در پوست می شود. در نتیجه باعث حفظ رطوبت و نرمی پوست می گردد.
  6. توانایی پوست را در تولید مواد ضد میکروبی بهبود می بخشد. در نتیجه با عفونت های پوستی مبارزه می کند.
  7. باعث بهبود تیرگی، کدورت و لکه های پوست می شود.
  8. نوسازی سلول های پوستی را افزایش می دهد.
  9. جای جوش و زخم های پوستی و ترک های پوستی را کم می کند.
  10. با استفاده مداوم از این کرم، سطح پوست شفاف و درخشان می شود.



invexpert

persiandogecoin

ads
ads
برچسب ها

نظرات، سئوالات و گفتگوهای کاربران سایت

لطفا برای نظر دادن وارد شوید.
  اشتراک در  
اطلاع از
دکمه بازگشت به بالا
بستن