راه اندازی شغل قنادی و شیرینی پزی

آموزش راه اندازی شغل قنادی و شیرینی پزی

رعایت کردن نظافت و بهداشت و تمیزی از باکیفیت ترین و با اهمیت ترین کار میباشد به همین علت مواد غذایی باید بهداشتی و ظروف تمیز و با استفاده از دستکش های مخصوص در پخت و تهیه شیرینی باشد جهت جلوگیری از فاسد شدن شیرینی ها باید در یخچال نگهداری کنند.

شیرینی پزی از تهیه انواع شیرینی های تر، خشک، کیک، بیسکویت، شکلات و… میباشد.

مقدمات و الزمات مورد نیاز جهت راه اندازی شغل قنادی

گذراندن دوره آموزشی به مدت ۳ ماه (۱۱۰ ساعت) و تهیه ابزار و وسایل لازم مانند فرگاز، همزن برقی، قالب های مخصوص شیرینی، آرد، نشاسته، شکر، شیر، تخم مرغ، روغن، کاکائو، هل، وانیل، کنجد، کشمش، گردو، ‌پودر نارگیل، پودر پسته، خامه، ژلاتین، و… است.

نیازمندی های آموزشی شغل

۱- آشنایی مقدماتی با انواع وسایل شیرینی پزی به صورت شفاهی به مدت ۲ ساعت،
۲- طرز تهیه انواع شیرینی ها و کیک ها به طور صحیح (به نحوی که مواد غذایی آنها از بین نرود) به صورت عملی به مدت ۸۰ ساعت،
۳- نحوه رعایت کردن بهداشت جهت تهیه هر یک از شیرینی ها به صورت عملی و به مدت ۳ ساعت،
۴- نحوه تزئین هر یک از شیرینی ها، کیک ها جهت زیباتر شدن و جذب مشتری به صورت عملی و به مدت ۱۰ ساعت،
۵- نحوه بسته بندی کردن شیرینی ها در ظروف یکبار مصرف (به صورت مشتری پسند) به صورت عملی و به مدت ۱۰ ساعت.

بررسی قابلیت افزایش ظرفیت شغلی (مشاغل موجود)

از آنجا که در مراسم گوناگون (مانند اعیاد، جشن های عروسی، تولد، زیارت و حتی عزاداری ها) از انواع شیرینی ها، بیسکویت ها و کلوچه های محلی استفاده می شود لذا در هر زمانی متقاضیان بسیاری خواهد داشت و می توان این شغل را تا چندین برابر افزایش داده و به تهیه شیرینی های خانگی اقدام نمود. بنابراین پیش بینی می شود تعداد ۵۰ کارگاه با ظرفیت ۲۵۰ نفر راه اندازی شود (هر کارگاه ۵ نفر).

برآورد تعداد فرصت های شغلی جدید

در جامعه ما از این کسب و کار در مصرف شیرینی های فرنگی مرسوم شده (مانند شیرینی ناپلئونی، دانمارکی، انواع شیرینی های خشک، شکلات ها، کیک ها و …) و از سوی دیگر شیرینی های محلی، جای خود را در فرهنگ مان حفظ کرده است. بنابراین تهیه انواع شیرینی ها (فرنگی و محلی) در هر زمان و مکانی، متقاضیان بسیاری خواهد داشت.

امکانات مورد نیاز

سرمایه ثابت
سرمایه در گردش
۱. فر، همزن برقی، قالبهای مخصوص شیرینی پزی
۲. آرد ، نشاسته ، شکر ، کاکائو ، کنجد ، کشمش ، گردو ، پسته ، خامه
۳. کرایه مکانی به مساحت ۲۴ متر
۴. مزد افراد
۵. هزینه های پیش بینی نشده « تورم سالیانه »

نیروى انسانى لازم

دراین کار مانند تمام کارهاى دیگر نیاز به پرسنل خاص خود داردکه باید  تحصیل کرده باشندکارگران ما باید حداقل میزان خود تا دیپلم باشد و سابقه در کارشیرینى پزى داشته باشند. مانند: چند شاگرد، استادکار ماهر، فروشنده یا حسابدار و…

برآورد مدت زمان لازم جهت راه اندازی شغل

گذراندن دوره آموزشی به مدت ۳ ماه و تهیه وسایل شیرینی پزی به مدت حداکثر یک هفته.

مسائل قانونى

برای این کار لازم است تا مجوزهاى لازم را بگیریم و زمینه را براى تاسیس کارمان فراهم کنیم. به این دلیل که ما مدرک خود را از سازمان فنى و حرفه اى دریافت کرده ایم باید مجوز خود را از اتحادیه و وزارت بهداشت بگیریم.

شیرینى فروشى باید از لحاظ ایمنى کامل باشد زیرا ما در انجا با وسایل گاز سوز فراوانى سروکار داریم تا در امکان بروز هرگونه خطرى بتوانیم آن را به حداقل برسانیم.

تمام پرسنل و همچنین ساختمان و تمام چیزهایى که با این شغل سروکار دارند باید بیمه کامل شوند تا اگر خدایى نکرده خطرى پیش امد نگران جبران آن نباشیم.

پرداخت مالیات یکى از وظایف شرعى محسوب مى شود و در عین حال به چرخه ى اقتصادی کشور نیز کمک مى کنند و ما تصمیم داریم که با مراجعه به اداره مالیات میزان مالیات بر درامد خود را حساب کنیم.

محاسبه نقطه سربه سر: 100×هزینه ثابت/(هزینه متغیر)-(فروش کل)=درصد در نقطه سر به سر

برچسب ها

مطالب مرتبط

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Close