طرز تهیه بیسکوئیت‌ کاکائویی

بیسکوئیت‌ کاکائویی قهوه‌ای و خوش طعم

مواد لازم:

• کره: 100گرم
• پودر شکر: 2/3 پیمانه
• کاکائو: 2 قاشق غذا خوری
• پیکین پودر: 1 قاشق چای خوری
تخم مرغ: 1 عدد
• وانیل: 1 قاشق چای خوری
• آرد به مقدار لازم

ایسینق برای روی کوکی ها:

• پودر شکر: 1 و 1/2 پیمانه
• 3 قاشق غذا خوری آب
• آب لیمو ترش تازه 1 قاشق غذا خوری

طرز تهیه:

برای ایسینق همه مواد رو خوب هم بزنید تا نرم بشه و اماده و بزارید کنار کره را بگذارید تا در دمای اتاق نرم بشه با تخم مرغ و پودر شکر خوب بزنید تا کرم رنگ بشه. پودر کاکائو و بکین پودر را اضافه کنید و باز بزنید و آرد را کم کم اضافه کنید تا زمانی‌ که خمیر به دست نچسبد.نباید خمیر خیلی سفت باشه کمی باید چسبندگی داشته باشه خمیر را برای 15 دقیق رها کنید تا استراحت کند خمیر را روی میز کار با وردنه باز کنید و باهر قالبی که دوست داشتید قالب بزنید اگر خواستید روی آن شکل بزنید و درونه سینی فر‌ که کاغذ روغنی یا آلومینیومی انداختید بچینید و درون فر که از قبل گرم کرد‌ید روی 190 درجه سانتی گراد برای 15-20 دقیق بگذارید بپزد وقتی‌ بیسکوئیت‌ ها پخت بگذارید خنک شود بیسکوئیت‌ها را نصف کنید روی یک گروه از بیسکویت ها ایسینق بزنید و بیسکوئیت‌ گروه دوم را روی خامه بگذارید و کمی‌ فشار دهید تا 2 بیسکوئیت بهم بچسبد یا بصورت ساده بدون خامه استفاده کنید

  • 0/5
  • 0 ratings
0 ratingsX
Very bad!BadHmmmOkeGood!
0%0%0%0%0%
برچسب ها

مطالب مرتبط

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Close