طرز تهیه آش شله قلمکار

آش بسیار خوشمزه

مواد لازم:

• لوبیا چشم بلبلی: نصف پیمانه
• لوبیا سفید: نصف پیمانه
• لوبیا چینی: نصف پیمانه
• لوبیا قرمز: نصف پیمانه
نخود: نصف پیمانه
عدس: دو پیمانه
• گوشت گردن یا سردست: یک و نیم کیلو
برنج: یک و نیم پیمانه
پیاز سرخ شده: سه پیمانه
• روغن: به مقدار لازم
نمک و فلفل و ادویه و زردچوبه: به مقدار لازم
• نعناع داغ: به میزان لازم
• تره، شوید، جعفری، گشنیز، اسفناج: یک و نیم تا دو کیلو
• جو بلغور: یک و نیم پیمانه

طرز تهیه:

سبزی آش را تمیز نموده، بشویید و سپس خرد نمایید. حبوباتی را که از روز قبل خیس کرده اید را نیز بپزید.
برنج را باید چند ساعت قبل از پخت، خیس کنید. در ظرف بزرگی آب را جوش بیاورید و برنج و سبزی را داخل آن بپزید.
گوشت را خوب بپزید و سپس بکوبید تا کاملا کش دار شود.
پس از پخته شدن برنج و سبزی، حبوبات را نیز به آن بیافزایید و با حرارت ملایم بپزید تا حبوبات کاملا له و پخته شوند.
اکنون موقع آن است که گوشت را اضافه کنید و بگذارید آش شله قلمکار با حرارت کم بپزد. فراموش نکنید که باید مرتب آن را هم بزنید.
ادویه جات را در روغن تفت دهید و به آش شله قلمکار اضافه نمایید. نیمی از پیاز داغ را نیز در این مرحله به آش اضافه کنید. کمی نمک به آش اضافه کنید و با حرارت کم بگذارید تا آش جا بیافتد.
آش شله قلمکار آماده است. آن را در ظرف زیبایی بریزید و روی آن را با نعناع و پیاز داغ تزیین کنید.

  • 0/5
  • 0 ratings
0 ratingsX
Very bad!BadHmmmOkeGood!
0%0%0%0%0%
برچسب ها

مطالب مرتبط

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Close