آشپزی

طرز تهیه بادمجان کاری

غذایی بسیار خوشمزه

مواد لازم:

بادمجان هندی: 7 – 8 عدد
• پودر نارگیل: 2 قاشق غذا خوری
• بادام زمینی: 2 قاشق غذا خوری
• زنجبیل با سیر: 2 قاشق غذا خوری
• کنجد: 2 قاشق غذا خوری
پیاز: 1 عدد ریز خرد شده
• برگ گشنیر: مقداری خرد شده
• پودر دانه گشنیز: 1 قاشق چای خوری
• پودر زیره: 1 قاشق چای خوری
• پودر چیلی قرمز: 1 / 2 قاشق چای خوری
زرد چوبه: 1 / 2 قاشق چای خوری
نمک

طرز تهیه:

بادام زمینی و کنجد رو تست کنید و با پودر نارگیل و مقدار خیلی کمی آب پورش کنید.
بادمجانها رو بشورید و تهشون رو بگیرید و از وسط 2 برش روی بادمجانها ایجاد کنید.
بادمجانها رو در مقداری روغن سرخ کنید تا نرم بشن و روی کاغذ آشپزخانه بریزید تا روغنشون گرفته بشه.
پیاز رو سرخ کنید و بعد زنجبیل و سیر رو اضافه کنید. و مایه بادام زمینی و کنجد رو بریزید روی پیازها. و ادویه ها رو اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
کمی آب بریزید و بادمجانها رو اضافه کنید در ظرف رو بزارید تا به آرامی بپزد.
در آخر کمی برگ گشنیز بریزید روی بادمجانها.

امتیاز شما به این مطلب:
[votes: 0 Rating: 0]
برچسب ها
نمایش بیشتر
   

دیدگاه بگذارید

  اشتراک در  
اطلاع از
بستن