آشپزی

طرز تهیه بادمجان کاری

غذایی بسیار خوشمزه

مواد لازم:

بادمجان هندی: 7 – 8 عدد
• پودر نارگیل: 2 قاشق غذا خوری
• بادام زمینی: 2 قاشق غذا خوری
• زنجبیل با سیر: 2 قاشق غذا خوری
• کنجد: 2 قاشق غذا خوری
پیاز: 1 عدد ریز خرد شده
• برگ گشنیر: مقداری خرد شده
• پودر دانه گشنیز: 1 قاشق چای خوری
• پودر زیره: 1 قاشق چای خوری
• پودر چیلی قرمز: 1 / 2 قاشق چای خوری
زرد چوبه: 1 / 2 قاشق چای خوری
نمک

طرز تهیه:

بادام زمینی و کنجد رو تست کنید و با پودر نارگیل و مقدار خیلی کمی آب پورش کنید.
بادمجانها رو بشورید و تهشون رو بگیرید و از وسط 2 برش روی بادمجانها ایجاد کنید.
بادمجانها رو در مقداری روغن سرخ کنید تا نرم بشن و روی کاغذ آشپزخانه بریزید تا روغنشون گرفته بشه.
پیاز رو سرخ کنید و بعد زنجبیل و سیر رو اضافه کنید. و مایه بادام زمینی و کنجد رو بریزید روی پیازها. و ادویه ها رو اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
کمی آب بریزید و بادمجانها رو اضافه کنید در ظرف رو بزارید تا به آرامی بپزد.
در آخر کمی برگ گشنیز بریزید روی بادمجانها.

به این مطلب امتیاز دهید
برچسب ها
بادمجان غذاهای گیاهی غذاهای هندی
کانال تلگرام بیگ والت

نظرات کاربران

avatar
  اشتراک در  
اطلاع از
دکمه بازگشت به بالا
بستن