آشپزی

طرز تهیه باقالا قاتوق

باقالا قاتوق بسیار خوشمزه

مواد لازم:

• باقالا تازه یا پاچ باقالا: 2 پیمانه ( لوبیا چیتی تازه بدون پوست ) خشک خیس شده پوست جدا شده
• شوید خشک: 4 قاشق غذا خوری
سیر: 2 – 3 حبه
تخم مرغ: 2 عدد
• کره: 50 گرم
نمک فلفل زردچوبه

طرز تهیه:

توی قابلمه کمی روغن بریزید سیرهای خرد شده رو بهش اضافه کنید و تفت بدید تا بوی سیر در بیاد و بعد بهش باقالی ها رو اضافه و یک تفت کوچیک بدید بهش زردچوبه و شوید اضافه کنید.
و در آخر بهش کمی فلفل اضافه کنید خیلی کم آب بریزید تقریبا 1 و نیم لیوان آب جوش اضافه کنید. به قدری که روی باقالی ها رو بپوشاند بعد در ظرف رو بزارید تا باقالی ها بپزن هواستون باشه که وا نرن چون خیلی زود میپزه.
تقریبا 3 – 4 دقیقه کافی هست.
بعد نمک بریزید. 2 تا تخم مرغ بشکنید توش و در ظرف رو بزارید تا تخم مرغها ببندند.

امتیاز شما به این مطلب:
[votes: 0 Rating: 0]
برچسب ها
نمایش بیشتر

دیدگاه بگذارید

  اشتراک در  
اطلاع از
بستن