آشپزی

طرز تهیه باقالا قاتوق

باقالا قاتوق بسیار خوشمزه

محل تبلیغات شما

مواد لازم:

• باقالا تازه یا پاچ باقالا: 2 پیمانه ( لوبیا چیتی تازه بدون پوست ) خشک خیس شده پوست جدا شده
• شوید خشک: 4 قاشق غذا خوری
سیر: 2 – 3 حبه
تخم مرغ: 2 عدد
• کره: 50 گرم
نمک فلفل زردچوبه

طرز تهیه:

توی قابلمه کمی روغن بریزید سیرهای خرد شده رو بهش اضافه کنید و تفت بدید تا بوی سیر در بیاد و بعد بهش باقالی ها رو اضافه و یک تفت کوچیک بدید بهش زردچوبه و شوید اضافه کنید.
و در آخر بهش کمی فلفل اضافه کنید خیلی کم آب بریزید تقریبا 1 و نیم لیوان آب جوش اضافه کنید. به قدری که روی باقالی ها رو بپوشاند بعد در ظرف رو بزارید تا باقالی ها بپزن هواستون باشه که وا نرن چون خیلی زود میپزه.
تقریبا 3 – 4 دقیقه کافی هست.
بعد نمک بریزید. 2 تا تخم مرغ بشکنید توش و در ظرف رو بزارید تا تخم مرغها ببندند.

امتیاز شما به این مطلب:
[votes: 0 Rating: 0]

ما را در تلگرام دنبال کنید ما را در اینستاگرام دنبال کنید
برچسب ها
نمایش بیشتر

تبلیغات

تبلیغات 1

دستگاه جوجه کشی حرفه ای

دستگاه جوجه کشی حرفه ای Easy Bator 6 نمونه متفاوت در صنعتی جوجه کشی کشور ، مناسب برای جوجه کشی از پرندگان زینتی و گران تخم.کیفیت جهانی با راندمان جوجه کشی عالی و قیمت مناسب عرضه در فروشگاه اینترنتی EIG-SHOP.

تبلیغات 2

دستگاه جوجه کشی خارجی

فروش ویژه دستگاه جوجه کشی خارجی ، ساخت کره جنوبی در مدل ها و ظرفیت های مختلف مناسب برای جوجه کشی از تمامی پرندگان و خزندگان تخم گذار اهلی و زینتی با راندمانی فوق العاده عرضه در فروشگاه اینترنتی EIG-SHOP.

دیدگاه بگذارید

  اشتراک در  
اطلاع از
بستن