طرز تهیه باقلوا

طرز تهیه شیرینی باقلوا خوشمزه

مواد لازم:

• خمیر فیلو: 1 بسته
گردو: چرخ شده 1 پیمانه
• شکر قهوه ای: 4 قاشق غذا خوری
• کره: 150 گرم
• دارچین: 1 قاشق غذا خوری

برای شربت :

• آب: 2 پیمانه
• شکر: 1 پیمانه
عسل: نیم پیمانه
• آب 1 عدد لیموترش کوچک اندازه لیمو امانی
• زعفران اب شده غلیظ: 1/4 پیمانه

طرز تهیه:

گردو رو چرخ کنید با شکر و دارچین مخلوط کنید. کره را آب کنید. فر را روی 350 فارنهایت گرم کنید. خمیر فیلو را آماده کنید بزارید یخش آب بشه درون سینی فر را با کره برس بکشید و یک لایه خمیر بزارید روی خمیر را دوباره کره بمالید به همین ترتیب تا 4-5 عدد خمیر بچینید و روی همه را خوب کره مالی کنید و بعد از 3 خمیر ترکیبی از گردو و پسته بریزید ( میتونید فقط گردو استفاده کنید ) دوباره چهار پنج لایه خمیر یک لای نازوک از مغزها و دوباره تا آخر و خمیر را برش بدید به تکه های کوچیک تقسیم کنید و درون فر بزارید برای 45 دقیقه تا بپزد.
آب و شکر و عسل رو بزارید روی حرارت و مخلوط کنید تا شکر آب بشه و حجم شربت کم بشه و در آخر آب لیمو ترش رو و زعفران رو اضافه کنید بزارید 10 دقیقه بجوشه بعد از روی حرارت بردارید شربت باید غلیظ بشه اما نه زیاد که بعد شکرک بزنه قوامش رو باید بدونید.
بعد از پخت باقلواها شربت را روی باقلواها بریزید و بزارید شربت کمی به خورد شیرینی ها بره و روی شیرینی هاتون پودر پسته بریزید.

توضیح برای شکل باقلوای چین چینی:

دوتا ورقه فیلو رو کره میمالیم و روی هم میزاریم و روش گردو میریزیم و از وسط تا میکنیم و با کمک وردنه باریک ورقه ها رو دور وردنه میپیچیم و بعد از دو طرف دستامون رو دور وردنه مشت میکنیم و ورقه ها رو به مرکز میکشیم تا چین بیوفته روشون و بعد آروم وردنه رو خارج میکنیم و داخل ظرف میچینیم و روش کره میمالیم.

  • 0/5
  • 0 ratings
0 ratingsX
Very bad!BadHmmmOkeGood!
0%0%0%0%0%
برچسب ها

مطالب مرتبط

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Close