طرز تهیه برنج مکزیکی با سالاد آووکادو

برنج با سالاد بسیار خوشمزه

مواد لازم:

برنج لانگ قرین رایس: 1 پیمانه
• روغن: 3 قاشق غذا خوری
سیر: 1 حبه
• نصف 1 عدد پیاز متوسط
گوجه فرنگی درشت و قرمز: 2-3 عدد
نمک و فلفل
• مقداری استاک

برای سالاد:

• گوجه فرنگی گیلاسی: 6 عدد
آووکادو درشت: 1 عدد
• آب 1 عدد لیمو ترش تازه
• برگ گشنیز: 1 قاشق غذا خوری
• پیاز قرمز خلال شده: 1 -2 قاشق غذا خوری
• نمک دریایی و فلفل سیاه

طرز تهیه:

گوجه فرنگی ها رو با سیر و پیاز و مقداری آب میکس کنید.
روغن رو توی ظرف بریزید و برنج رو تفت بدید تقریبا 10 دقیقه مدام تفت بدید تا رنگ برنج قهوه ای بشه.
بعد آب گوجه رو که آماده کردید به همراه فلفل و نمک بریزید و استاک رو هم بریزید و بزارید بجوشد وقتی جوشید زیر حرارت رو کم کنید در ظرف رو بزارید تا خوب بپزد.
برای سالاد آووکادو رو خرد کنید پیاز رو خلال کنید خیلی کم در تابه روغن بریزید و گوجه ها رو تفت بدید نمک و فلفل بزنید.
کمی که نرم شدن آووکادو و پیاز رو اضافه کنید گشنیز و آب لیمو ترش رو بریزید و خیلی کم در حدی که گرم بشن تفت بدید. سالاد شما آمادست.

برچسب ها

مطالب مرتبط

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Close