طرز تهیه بستنی بلک بری

بستنی بلک بری بسیار خوشمزه

مواد لازم:

شیر: 2 لیوان بزرگ
خامه: 1 پیمانه” ویپ کریم”
زرده تخم مرغ: 2 عدد
تمشک (بلک بری): 2 پیمانه
شکر: 1 و 1/2 پیمانه
ثعلب 1/2 قاشق چای خوری

طرز تهیه:

میتونید ثعلب رو (اگر در آمریکا هستید) از فروشگاه عربی بگیرید به اسم ثعلب “sahlab”  که یه پودر سفید رنگ هست.
ثعلب از یک گل که به شکل ارکیده هست تهیه میشه – گل خوشه ای شکل پر از گلهای ریز ریز به شکل ارکیده توی دشتهای ارومیه پر بود ریشه این گل رو خشک میکنن و پودرش میکنن میشه ثعلب.
شکر و ثعلب رو مخلوط کنید و با شیر بزارید روی حرارت تا شکر حل بشه و از روی حرارت بردارید.
زده تخم مرغ رو با خامه خوب هم بزنید تا یکدست بشه و بریزید توی شیر و با هم زن دستی خوب مخلوتش کنید.
تمشک رو بریزید توی بلندر و خوب لهش کنید و به شیر اضافه کنید.
حالا اگر بستنی ساز دارید که چه بهتر بریزید توی بستنی ساز و 20-30 دقیقه بعد بستنی تحویل بگیرید” من ریختم داخل بستنی ساز”
اما اگر ندارید بزارید فریزر و بعد 2 ساعت در بیارید و دوباره بریزید توی مخلوط کن و هم بزنید و باز بزارید توی فریزر تا ببندید و 2-3 بار این عمل رو تکرار کنید. این بستنی رو میتونید با انواع میوه های دلخواه به همین شکل درست کنید.

  • 0/5
  • 0 ratings
0 ratingsX
Very bad!BadHmmmOkeGood!
0%0%0%0%0%
برچسب ها

مطالب مرتبط

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Close