سبک زندگی

طرز تهیه بورانی بادمجان

بورانی بادمجان بسیار خوشمزه

مواد لازم:

بادمجان: 1 عدد کوچک
پیاز داغ
نمک و فلفل و زردچوبه
سیر: 1 حبه
• پودر نعناع
ماست چکیده
• چند قطره آب لیموی تازه

طرز تهیه:

بادمجان ها را کبابی کنید پوستش را بگیرید و له کنید (میتوانید له هم نکنید) سعی کنید بادمجان هایتان تخم نداشته باشند چون بورانیتان بد مزه میشود.
پیاز داغ درست کنید نمک و فلفل و زردچوبه بزنید و 1 حبه سیر له شده بهش اضافه کنید.
بادمجان ها را با پیاز داغ تفت بدهید.
بعد آنها را میکس کنید تا نرم و یکدست بشود.
کمی نعناع داغ اضافه کنید و بریزید داخل ظرف و با کمی ماست چکیده مخلوط کنید.
این بورانی را میتوانید با نان سرو کنید.

[votes: 0 Rating: 0]

کانال تلگرام بیگ والت
برچسب ها
انواع بورانی بادمجان غذاهای گیاهی

نظرات کاربران

avatar
  اشتراک در  
اطلاع از
دکمه بازگشت به بالا
بستن