آشپزی

طرز تهیه تارت انجیر

تارت بسیار خوشمزه خوش طعم

محل تبلیغات شما

مواد لازم:

برای خمیر

• کره: 90 گرم
آب: 3 قاشق غذا خوری
شکر: 1 قاشق غذا خوری
نمک: 1/8 قاشق چای خوری
• آرد: 150 گرم

برای داخل تارت

• پودر بادام: نیم پیمانه
تخم مرغ: 1 عدد
• شکر قهوه ای: نیم پیمانه
• وانیل: 1 قاشق چای خوری
• انجیر قاچ شده

طرز تهیه:

خمیر رو داخل قالب مورد نظر پهن کنید و بزارید داخل فر 400 درجه فارنهایت که از قبل گرم کرده اید تا زمانی که خمیر تارت بپزد.
پودر بادام رو با شکر و تخم مرغ خوب هم بزنید و وانیل رو اضافه کنید و هم بزنید و بریزید توی خمیر.
انجیر ها رو بچینید روی آن و در آخر کمی شکر بپاشید روی انجیرها. و بزارید داخل فر روی 350 درجه فارنهایت به مدت 30 دقیقه تا بپزد.

امتیاز شما به این مطلب:
[votes: 1 Rating: 5]

ما را در تلگرام دنبال کنید ما را در اینستاگرام دنبال کنید
برچسب ها
نمایش بیشتر

تبلیغات

تبلیغات 1

دستگاه جوجه کشی حرفه ای

دستگاه جوجه کشی حرفه ای Easy Bator 6 نمونه متفاوت در صنعتی جوجه کشی کشور ، مناسب برای جوجه کشی از پرندگان زینتی و گران تخم.کیفیت جهانی با راندمان جوجه کشی عالی و قیمت مناسب عرضه در فروشگاه اینترنتی EIG-SHOP.

تبلیغات 2

دستگاه جوجه کشی خارجی

فروش ویژه دستگاه جوجه کشی خارجی ، ساخت کره جنوبی در مدل ها و ظرفیت های مختلف مناسب برای جوجه کشی از تمامی پرندگان و خزندگان تخم گذار اهلی و زینتی با راندمانی فوق العاده عرضه در فروشگاه اینترنتی EIG-SHOP.

دیدگاه بگذارید

  اشتراک در  
اطلاع از
بستن