آشپزی

طرز تهیه تارت سیب

تارت سیب بسیار خوشمزه

مواد لازم:

برای خمیر

• کره: 90 گرم
آب: 3 قاشق غذا خوری
شکر: 1 قاشق غذا خوری
نمک: 1/8 قاشق چای خوری
• آرد: 150 گرم

برای داخل خمیر

تخم مرغ: 2 عدد
خامه رقیق: 1 پیمانه
• شکر: 1/3 پیمانه
• وانیل: 1قاشق چای خوری

یا به این روش

• تخم مرغ: 2 عدد
• شکرقهوه ای: 1/3 پیمانه
• کره: 50 گرم
• وانیل: 1 قاشق چای خوری
• سیب شیرین پوست گرفته ونازک قاچ شده
• مارمالاد زرد الو یا سیب
• خمیر تارت

طرز تهیه:

دستور یکم:

آرد رو با کره و شکر و نمک با نوک انگشتاتون مخلوط کنید و وسط کار آب رو اضافه کنید.
اونقدر ورز بدید تا نرم و یکدست بشه.
تخم مرغ و خامه و شکر و وانیل را هم بزنید و بزارید کنار.

دستور دوم:

تخم مرغ-شکر-کره و وانیل رو خوب هم بزنید و کنار بزارید.
خمیرتارت رو داخل قالب پهن کنید و صافش کنید و با کمک چنگال کف خمیر رو سوراخ سوراخ کنید. و بزارید توی فر که از قبل روی 350 درجه فارنهایت گرم کرده اید تا زمانی که خمیررنگش تغییر کند و بپزد تقریبا 30 دقیقه کافیه.
نصف مایع تخم مرغ رو بریزید توی تارت و بعد سیب رو بچینید. و دوباره نصف باقی مانده مایع را بریزید روی سیب ها و 1 قاشق شکر بپاشید روی سیب ها.
بعد بزارید داخل فر روی حرارت 375 درجه فارنهایت به مدت 45 دقیقه یا تا زمانی که قیافه تارت طلایی بشه و بعد از پخت با برس روی تارت مارمالاد زردالو یا سیب بمالید.

امتیاز شما به این مطلب:
[votes: 0 Rating: 0]
برچسب ها
نمایش بیشتر
   

دیدگاه بگذارید

اولین نفری باشید که دیدگاه می‌گذارد

  اشتراک در  
اطلاع از
بستن