طرز تهیه تارت گلابی

تارت گلابی بسیار خوشمزه

مواد لازم:

برای خمیر:

• آرد: 1 پیمانه
• سبوس گندم: 1 قاشق چای خوری
• کره سرد: 4 قاشق غذا خوری
آب سرد: 3 قاشق غذا خوری
نمک: 1/8 قاشق چای خوری
• شکر: 2 قاشق غذا خوری
ماست: 1 قاشق غذا خوری
شیر: 1 قاشق غذا خوری

برای فیلینگ:

• گلابی متوسط: 3 عدد
• شکر قهوه ای: 3 قاشق غذا خوری
• نشاسته: 1 قاشق غذا خوری + 1 قاشق چای خوری
• آب لیمو ترش: 1 قاشق غذا خوری
• پودر دارچین: 1/8 قاشق چای خوری
عسل: 1 قاشق چای خوری
• آب جوش: 2 قاشق غذا خوری

طرز تهیه:

همه مواد خمیر رو با هم مخلوط کنید کره را به قطعات کوچک تقسیم کنید و با مواد خمیر خوب مخلوط کنید تا یکدست بشه.
خمیر رو توی یک کیسه بپیچید و بزارید داخل فریزر برای 30 دقیقه.
گلابی ها رو باریک قاچ کنید و روش شکر، آب لیمو ترش و نشاسته بپاشید و هم بزنید تا خوب مخلوط بشن.
خمیر رو روی کاغذ روغنی یا فویل به صورت گرد و نازک باز کنید. گلابی ها رو وسط خمیر بریزید و کناره های خمیر رو روی گلابی ها برگردونید. و بزارید داخل فر که از قبل روی 420 درجه فارنهایت گرم کرده بودید به مدت 35-40 دقیقه یا تا زمانی که گلابی ها خوب بپزن و خمیر طلایی بشه.
یعد عسل رو با آب جوش مخلوط کنید و با برس بکشید روی تارت. بزارید تارت کاملا سرد و خنک بشه. بزارید داخل یخچال به مدت 1 ساعت و بعد نوش جان کنید.

برچسب ها

مطالب مرتبط

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Close