آشپزی

طرز تهیه ترشی بادمجان

ترشی بادمجان بسیار خوشمزه و ترش

مواد لازم:

بادمجان
• سبزی: شامل شوید – جعفری – ریحون – ترخون – نعناع ( نعناع از همه کمتر)
سیر: 6 حبه برای داخل سبزی . اگر دوست داشتید بیشتر برای مابین بادمجانها توی شیشه
هویج: 1 عدد متوسط
• گل کلم: 2 پیمانه ریز خرد شده
• سرکه سیب
• فلفل دلمه ای ریز شده و یا فلفل تند: نیم پیمانه
• سرکه
نمک دریایی

طرز تهیه:

سبزی ها رو بشوریید و بزارید خوب آبشون خشک بشه و ریز خرد کنید هویج و سیر و گل کلم رو هم ریز نگینی خرد کنید و با سبزی ها مخلوط کنید.
بادمجانها رو بشورید و پوستشون رو بگیرید و شکمشون رو با چاقو برش بدید.
اگر پوست بادمجونها لطیف و نازک بود میتونید پوست نگیرید.
بادمجان ها رو داخل قابلمه بریزید و مخلوط سرکه و آب و نمک رو بریزید روشون و بزارید یه جوش بزنه و کمی بادمجونها نرم بشن ( خیلی کم ).
بعد از روی حرارت بردارید آبکش کنید و با دست فشار بدید تا آب بادمجونها بره.
آب و سرکه ای که برای جوشاندن بادمجونها استفاده کرده بودیم رو بریزید دور. و بعد شکم بادمجونها رو با سبزیجات آماده شده پر کنید.
شکم بادمجانها رو با سبزی ها پر کنید و توی شیشه ترشی بچینید. و نمک دریایی بریزید داخل قابلمه نصف آب رو باهاش بجوشونید بزارید خنک بشه و نصف سرکه رو بهش اضافه کنید بعد روی بادمجانها بریزید. (نصف آب و نصف سرکه).
بعد از تقریبا 20 – 30 روز ترشی شما آمادست. ترشی رو در جای خنک و تاریک نگهداری کنید. من داخل یخچال گذاشتم.

• نکته: مقدار نعناع باید خیلی کم باشه چون باعث میشه ترشیتون تلخ بشه.
مقدار شوید و جعفری باید بیشتر از بقیه سبزیها باشه.

به این مطلب امتیاز دهید
برچسب ها
انواع ترشی بادمجان
کانال تلگرام بیگ والت

نظرات کاربران

avatar
  اشتراک در  
اطلاع از
دکمه بازگشت به بالا
بستن