طرز تهیه ترشی بادمجان

ترشی بادمجان بسیار خوشمزه و ترش

مواد لازم:

بادمجان
• سبزی: شامل شوید – جعفری – ریحون – ترخون – نعناع ( نعناع از همه کمتر)
سیر: 6 حبه برای داخل سبزی . اگر دوست داشتید بیشتر برای مابین بادمجانها توی شیشه
هویج: 1 عدد متوسط
• گل کلم: 2 پیمانه ریز خرد شده
• سرکه سیب
• فلفل دلمه ای ریز شده و یا فلفل تند: نیم پیمانه
• سرکه
نمک دریایی

طرز تهیه:

سبزی ها رو بشوریید و بزارید خوب آبشون خشک بشه و ریز خرد کنید هویج و سیر و گل کلم رو هم ریز نگینی خرد کنید و با سبزی ها مخلوط کنید.
بادمجانها رو بشورید و پوستشون رو بگیرید و شکمشون رو با چاقو برش بدید.
اگر پوست بادمجونها لطیف و نازک بود میتونید پوست نگیرید.
بادمجان ها رو داخل قابلمه بریزید و مخلوط سرکه و آب و نمک رو بریزید روشون و بزارید یه جوش بزنه و کمی بادمجونها نرم بشن ( خیلی کم ).
بعد از روی حرارت بردارید آبکش کنید و با دست فشار بدید تا آب بادمجونها بره.
آب و سرکه ای که برای جوشاندن بادمجونها استفاده کرده بودیم رو بریزید دور. و بعد شکم بادمجونها رو با سبزیجات آماده شده پر کنید.
شکم بادمجانها رو با سبزی ها پر کنید و توی شیشه ترشی بچینید. و نمک دریایی بریزید داخل قابلمه نصف آب رو باهاش بجوشونید بزارید خنک بشه و نصف سرکه رو بهش اضافه کنید بعد روی بادمجانها بریزید. (نصف آب و نصف سرکه).
بعد از تقریبا 20 – 30 روز ترشی شما آمادست. ترشی رو در جای خنک و تاریک نگهداری کنید. من داخل یخچال گذاشتم.

• نکته: مقدار نعناع باید خیلی کم باشه چون باعث میشه ترشیتون تلخ بشه.
مقدار شوید و جعفری باید بیشتر از بقیه سبزیها باشه.

  • 0/5
  • 0 ratings
0 ratingsX
Very bad!BadHmmmOkeGood!
0%0%0%0%0%
برچسب ها

مطالب مرتبط

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Close