آشپزی

طرز تهیه تیرامیسو

تیرامیسو دسر خوشمزه

مواد لازم:

تخم مرغ: 4 عدد
پنیر ماسکار پونه: 1 و 3/4 پیمانه
شکر: 10 قاشق غذا خوری
لیدی فینگر مقداری
کمی قهوه غلیظ دم شده

طرز تهیه:

زرده و سفیده تخم مرغ رو جدا کنید زرده ها رو با شکر بزارید روی بخار آب و تند تند مخلوط کنید تا رنگ تخم مرغ ها سفید بشه و شکر کاملا حل بشه. اینجوری زرده ها هم از خامی در میان. ولی فراموش نکنید که تند و مدام باید همش بزنید. بعد از روی حرارت بردارید با پنیر خوب مخلوط کنید.
در ظرف دیگه ای سفیده تخم مرغ رو اونقدر بزنید تا سفید بشه به حدی که وقتی ظرف رو برمیگردونید سفیده نریزه – و بعد کم کم شکر رو اضافه کنید و باز هم بزنید و در نهایت با مخلوط زرده و پنیر با کمک یک لیسک به صورت دورانی مخلوط کنید.
حالا یک قالب کمر بندی آماده کنید لیدی فینگر ها رو دور تا دور قالب بچینید و بعد برای کف قالب بیسکویت لیدی فینگر رو توی قهوه ای که خنک هست بزنید و بچینید توی قالب. نزارید لیدی فینگر خیس ببخوره فقط یکمی سریع بکنید داخل قهوه درش بیارید.
بعد که کامل کف ظرف پوشیده شد کمی از مواد پنیر و تخم مرغ رو بریزید روی بیسکویت ها و بعد کمی روش پودر کاکائو بریزید. و این کار رو تا آخر ادامه بدید یعنی دوباره لیدی فینگر بچینید و دوباره مواد پنیر و تخم مرغ و پودر کاکائو.
در آخر بزارید توی یخچال برای 3-4 ساعت تا خوب خودش رو بگیره و بعد میتونید سرو کنید.

طرز تهیه تیرامیسو
5 (100%) 1 vote
برچسب ها
انواع دسر انواع کیک غذاهای ایتالیایی
کانال تلگرام بیگ والت

نظرات کاربران

avatar
  اشتراک در  
اطلاع از
دکمه بازگشت به بالا
بستن