آشپزی

طرز تهیه خوراک سیب زمینی با گل کلم

خوراک هندی بسیار تند و آتشین

مواد لازم:

• گل کلم: نصف یک عدد کلم متوسط یا 2 پیمانه
سیب زمینی: 2 عدد متوسط
گوجه فرنگی: 1 عدد متوسط
• برگ گشنیز: خرد شده1 مشت کوچک
• فلفل چیلی سبز: 1 عدد
• زنجبیل تازه: 1 قاشق چای خوری رنده شده یا پودر زنجبیل 1/3 قاشق چای خوری
• زیره: 1/2 قاشق چای خوری
زرد چوبه: 1/2 قاشق چای خوری
• coriander powder: سه قاشق چای خوری
• پودر فلفل قرمز: 1/2 قاشق قاشق چای خوری
• Hing: یک پینچ

طرز تهیه:

گل کلم رو به قطعات کوچک تقسیم کنید و بشورید. سیب زمینی رو به اندازه گل کلم قاچ کنید تا باهم هم سایز باشند.
گوجه فرنگی رو ریز نگینی خرد کنید.
در تابه خیلی کم روغن بریزید و هینگ – زیره و فلفل چیلی رو که تخم هاشو در آوردید رو بریزید و تفت بدید.
در ظرفی همه ادویه ها را با هم مخلوط کنید. و کمی آب بهش اضافه کنید تقریبا 1/4 پیمانه آب کافی هست.
بعد به روغن اضافه کنید کمی تفت بدید و گوجه فرنگی رو اضافه کنید و بزارید گوجه نرم شود. و بعد سیب زمینی و گل کلم رو اضافه کنید نمک بزنید و مخلوط کنید در ظرف رو بزارید تا آرام بپزد.
بعد از پخت گل کلم ها که خوب نرم شدن و آبی ته ظرف نموند. برگهای گشنیز رو اضافه کنید و مخلوط کنید و درون ظرف سرو بکشید.

امتیاز شما به این مطلب:
[votes: 2 Rating: 4.5]
برچسب ها
نمایش بیشتر

دیدگاه بگذارید

  اشتراک در  
اطلاع از
بستن