طرز تهیه خورشت فسنجان

فسنجان خورشتی خوشمزه

مواد لازم:

• گوشت چرخ کرده یا مرغ: 350 گرم + یک پیاز متوسط –  یک عدد – یک و نیم کیلو
• مغز گردوی چرخ کرده: سه پیمانه
پیاز رنده و سرخ شده: دو عدد متوسط
• رب انار: دو سوم پیمانه
• شکر: در صورت تمایل
نمک: کمی

طرز تهیه:

پیاز را ابتدا رنده و سپس سرخ کنید. گردوی چرخ شده را به آن بیافزایید و کمی تفت دهید. آب را ب همراه نمک و فلفل اضافه کنید و بگذارید بپزد. توجه داشته باشید که درب ظرف باید نیمه بسته و خورش باید با حرارت ملایم و آهسته پخته شود.
گوشت چرخ کرده را به همراه پیاز رنده شده و کمی نمک خوب ورز دهید و از آن کوفته ریزه تهیه نمایید. توجه داشته باشید که در صورت استفاده از مرغ، باید آن را به قطعات ۱۰ تایی تقسیم کنید و در کمی روغن تفت دهید. ضمنا در این حالت، مرغ باید در اواسط طبخ اضافه گردد.
حرارت زیر خورش باید کم باشد تا خورش فسنجان کاملا به روغن بیافتد.
پس از به روغن افتادن خورش فسنجان، رب انار را اضافه کنید و بگذارید ده دقیقه دیگر بپزد. در صورت تمایل کمی شکر به خورش فسنجان اضافه نمایید.

برچسب ها

مطالب مرتبط

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Close