آشپزی

طرز تهیه خورشت قرمه سبزی

خورشت قرمه سبزی بسیار خوشمزه و خوش رنگ

مواد لازم:

• سبزی قرمه: یک کیلو
• گوشت مغز ران گوسفند یا ماهیچه: ۷۵۰ گرم
لوبیا قرمز: نصف پیمانه
پیاز سرخ شده: ۳ عدد
• روغن: یک پیمانه
• گرد لیمو: دو قاشق سوپ خوری

طرز تهیه:

ابتدا پیازها را خرد کنید و در روغن تفت دهید. بعد از آن باید گوشت را تکه تکه کنید و به تابه اضافه نمایید. گوشت ها باید آنقدر سرخ شوند تا آب گوشت کاملا چیده شود.
اکنون نوبت اضافه کردن زردچوبه، فلفل و ۲ الی ۳ لیوان آب جوش به خورش است.
لوبیا قرمزهایی را که از شب قبل خیس کرده اید را داخل خورش بریزید و بگذارید تا نیم پز شود.
سبزی قرمه را باید از قبلا بشویید، ریز کنید و خوب سرخ نمایید. سبزی ها را در این مرحله داخل خورش بریزید و بگذارید خورش قرمه سبزی با حرارت کم بپزد و جا بیافتد.
دو دقیقه آخر گرد لیمو عمانی را به خورش اضافه کنید. در صورت تمایل می توانید کمی زعفران نیز به خورش قرمه سبزی خود اضافه نمایید.

• نکته: می توانید بجای گرد لیمو از ۶ عدد لیموی عمانی درسته استفاده نمایید.

امتیاز شما به این مطلب:
[votes: 1 Rating: 5]
برچسب ها
نمایش بیشتر
   

دیدگاه بگذارید

اولین نفری باشید که دیدگاه می‌گذارد

  اشتراک در  
اطلاع از
بستن