آشپزی

طرز تهیه خورشت قرمه سبزی

خورشت قرمه سبزی بسیار خوشمزه و خوش رنگ

مواد لازم:

• سبزی قرمه: یک کیلو
• گوشت مغز ران گوسفند یا ماهیچه: ۷۵۰ گرم
لوبیا قرمز: نصف پیمانه
پیاز سرخ شده: ۳ عدد
• روغن: یک پیمانه
• گرد لیمو: دو قاشق سوپ خوری

طرز تهیه:

ابتدا پیازها را خرد کنید و در روغن تفت دهید. بعد از آن باید گوشت را تکه تکه کنید و به تابه اضافه نمایید. گوشت ها باید آنقدر سرخ شوند تا آب گوشت کاملا چیده شود.
اکنون نوبت اضافه کردن زردچوبه، فلفل و ۲ الی ۳ لیوان آب جوش به خورش است.
لوبیا قرمزهایی را که از شب قبل خیس کرده اید را داخل خورش بریزید و بگذارید تا نیم پز شود.
سبزی قرمه را باید از قبلا بشویید، ریز کنید و خوب سرخ نمایید. سبزی ها را در این مرحله داخل خورش بریزید و بگذارید خورش قرمه سبزی با حرارت کم بپزد و جا بیافتد.
دو دقیقه آخر گرد لیمو عمانی را به خورش اضافه کنید. در صورت تمایل می توانید کمی زعفران نیز به خورش قرمه سبزی خود اضافه نمایید.

• نکته: می توانید بجای گرد لیمو از ۶ عدد لیموی عمانی درسته استفاده نمایید.

به این مطلب امتیاز دهید
برچسب ها
انواع خورشت غذاهای ایرانی
کانال تلگرام بیگ والت

نظرات کاربران

avatar
  اشتراک در  
اطلاع از
دکمه بازگشت به بالا
بستن