طرز تهیه خورشت کرفس

خورشت کرفس بسیار لذیذ

مواد لازم:

• گوشت ماهیچه: یک کیلو
• کرفس: دو شاخه
پیاز سرخ شده: سه عدد
• نعنا و جعفری: یک کیلو
• آبلیمو: به میزان لازم
• زعفران: یک قاشق چای خوری
• روغن: یک پیمانه
نمک و فلفل: به میزان لازم

طرز تهیه:

ابتدا پیاز را خرد کرده و تفت دهید.
گوشت را به قطعات ۳ در ۳ خرده کنید و در پیاز تفت دهید تا آب آن چیده شود.
شاخه های ترد و سفید کرفس را که قبلا خرد و سرخ شده (به اندازه دو بند انگشت) به همراه نعنا و جعفری به مواد بالا بیافزایید و بگذارید تا خورش به روغن بیافتد.
در نهایت آبلیمو و زعفران به خورش اضافه کنید. خورش کرفس را در ظرفی زیبا به همراه چلو سرو نمایید.

برچسب ها

مطالب مرتبط

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Close