سبک زندگی

طرز تهیه خورشت کرفس

خورشت کرفس بسیار لذیذ

مواد لازم:

• گوشت ماهیچه: یک کیلو
• کرفس: دو شاخه
پیاز سرخ شده: سه عدد
• نعنا و جعفری: یک کیلو
• آبلیمو: به میزان لازم
• زعفران: یک قاشق چای خوری
• روغن: یک پیمانه
نمک و فلفل: به میزان لازم

طرز تهیه:

ابتدا پیاز را خرد کرده و تفت دهید.
گوشت را به قطعات ۳ در ۳ خرده کنید و در پیاز تفت دهید تا آب آن چیده شود.
شاخه های ترد و سفید کرفس را که قبلا خرد و سرخ شده (به اندازه دو بند انگشت) به همراه نعنا و جعفری به مواد بالا بیافزایید و بگذارید تا خورش به روغن بیافتد.
در نهایت آبلیمو و زعفران به خورش اضافه کنید. خورش کرفس را در ظرفی زیبا به همراه چلو سرو نمایید.

[votes: 0 Rating: 0]

کانال تلگرام بیگ والت
برچسب ها
انواع خورشت غذاهای ایرانی کرفس

نظرات کاربران

avatar
  اشتراک در  
اطلاع از
دکمه بازگشت به بالا
بستن