بدون دسته بندی

طرز تهیه خیار شور

خیار شور خوشمزه و خوش رنگ

مواد لازم:

خیار ریز قلمی: 2 کیلو
• شوید: 150 گرم
• برگهای تیره کرفس: 150 گرم
• ترخون: 300 گرم
• سنگ نمک: به میزان لازم ( اگر از نمک معمولی استفاده کنید بعد از مدتی خیار ها نرم میشوند) تقریبا به ازای هر 17 لیوان آب یک لیوان خرد شده سنگ نمک به کار میرود و یک لیوان سرکه.
سیر: 1 بوته بزرگ
• فلفل سبز تند
• زاج سفید: یک تکه کوچک اندازه 1 حبه سیر

طرز تهیه:

خیار ها را بشویید و خشک کنید بعد داخل شیشه بریزید و در لابه لای آن سیر که پوست گرفتید بریزید و همانطور فلفل ریز و نمک را اضافه کنید.
وسط شیشه شوید و ترخون را با بوته بگذارید و همانطور برگ کرفس.
سرکه و آب بگذارید بجوشد زاج را هم بیاندازید داخل آن تا حل شود و بگذارید خنک شود. نمک دریایی اضافه کنید و بریزید روی خیارها. و در آخر روی خیارها دوباره بوته ترخون و شوید و برگ کرفس بگذارید و کامل بپوشانید و در آن را محکم ببندید تا هوا به داخل آن نفوذ نکند بعد بگذارید جایی خنک و تاریک تا خیارها برسند.
زاج باعث میشود که خیارشورهایتان ترد شوند (خرت و خرت کنند) و نرم نشوند.

0 0 رای
امتیاز مقاله

سلب مسئولیت مانیتورینگ بیگ والت
بیگ والت یک سیستم مانیتورینگ است نه معرفی سایت های معتبر پس این سایت هیچگونه ارتباطی با پروژه های معرفی شده در سایت ندارد. سرمایه گذاری در پروژه های آنلاین همانند پروژه های فیزیکی دارای ریسک بوده و تصمیم به سرمایه گذاری و هر گونه سود و زیان به عهده‌ی شخص شماست. چنانچه به هر دلیل فکر می‌کنید نمی‌توانید در این تجارت موفق باشید از هر گونه سرمایه گذاری در پروژه‌ها جداً بپرهیزید. همه بنرها و پیوندها در اینجا فقط تبلیغات هستند. ما هیچ تبلیغی را تأیید یا تضمین نمی کنیم.
[بیشتر...]

برچسب ها
مشترک شدن
اطلاع از
guest
0 پرسش و پاسخ کاربران
Inline Feedbacks
مشاهده همه نظرات
دکمه بازگشت به بالا
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x
بستن