آشپزی

طرز تهیه خیار شور

خیار شور خوشمزه و خوش رنگ

مواد لازم:

خیار ریز قلمی: 2 کیلو
• شوید: 150 گرم
• برگهای تیره کرفس: 150 گرم
• ترخون: 300 گرم
• سنگ نمک: به میزان لازم ( اگر از نمک معمولی استفاده کنید بعد از مدتی خیار ها نرم میشوند) تقریبا به ازای هر 17 لیوان آب یک لیوان خرد شده سنگ نمک به کار میرود و یک لیوان سرکه.
سیر: 1 بوته بزرگ
• فلفل سبز تند
• زاج سفید: یک تکه کوچک اندازه 1 حبه سیر

طرز تهیه:

خیار ها را بشویید و خشک کنید بعد داخل شیشه بریزید و در لابه لای آن سیر که پوست گرفتید بریزید و همانطور فلفل ریز و نمک را اضافه کنید.
وسط شیشه شوید و ترخون را با بوته بگذارید و همانطور برگ کرفس.
سرکه و آب بگذارید بجوشد زاج را هم بیاندازید داخل آن تا حل شود و بگذارید خنک شود. نمک دریایی اضافه کنید و بریزید روی خیارها. و در آخر روی خیارها دوباره بوته ترخون و شوید و برگ کرفس بگذارید و کامل بپوشانید و در آن را محکم ببندید تا هوا به داخل آن نفوذ نکند بعد بگذارید جایی خنک و تاریک تا خیارها برسند.
زاج باعث میشود که خیارشورهایتان ترد شوند (خرت و خرت کنند) و نرم نشوند.

امتیاز شما به این مطلب:
[votes: 0 Rating: 0]
برچسب ها
نمایش بیشتر
   

دیدگاه بگذارید

اولین نفری باشید که دیدگاه می‌گذارد

  اشتراک در  
اطلاع از
بستن