آشپزی

طرز تهیه رولت بادمجان

رولت بادمجان بسیار خوش طعم

مواد لازم:

بادمجان: 2 عدد متوسط
پیاز: 1عدد
سیر: 3 حبه
• پنیر فتا: 2 قاشق غذا خوری
سیب زمینی: 1 عدد درشت
• جعفری خورد شده: 4 قاشق غذا خوری
گوجه فرنگی: 1عدد متوسط
• زعتر: 1 قاشق چای خوری
• آبلیموی تازه: 1عدد
• دارچین: 1/2 قاشق چای خوری
• پنیر چدار: 2 قاشق غذا خوری

طرز تهیه:

بادمجانها را نازک برش دهید نمک بزنید و بگزارید برای 20 دقیقه تا عرق کند. بعد عرق آن را با دستمال خشک کنید و بادمجانها را گریل کنید (یعنی در یک ماهی تابه داغ آنها را بدون روغن سرخ کنید). سیب زمینی را در ماکروفر بپزید و له کنید با پنیرچدار و فتا و جعفری میکس کنید. نمک نزنید چون هم پنیر نمک دارد و هم بادمجانها. بعد درون هر بادمجان مقداری از مواد را بریزید و رول کنید. و درون ظرف مورد نظر بچینید.

برای سس:

بادمجانها و پیاز را خرد کنید و با سیر تفت بدید و گوجه فرنگی ریز شده و زعتر را اضافه کنید. (زعتر مخلوطی از آویشن و سماق میباشد) تا آبش کم شود و بعد رب را اضافه کنید. و سس را روی بادمجانها بریزید. و 20 دقیقه درون فر قرار دهید و بعد رولهای شما اماده خوردن هست و با آبلیمو سرو کنید.

به این مطلب امتیاز دهید
برچسب ها
انواع دیپ انواع رولت انواع سس بادمجان غذاهای عربی
کانال تلگرام بیگ والت

نظرات کاربران

avatar
  اشتراک در  
اطلاع از
دکمه بازگشت به بالا
بستن