آشپزی

طرز تهیه رولت کدو حلوایی

رولت کدو حلوایی خوش رنگ و خوشمزه

مواد لازم:

آرد: 3/4 پیمانه
پودر شکر: 1/4 پیمانه
بکینگ سودا: 1/2 قاشق چای خوری
بکینگ پودر: 1/2 قاشق چای خوری
دارچین: 1/2 قاشق چای خوری
میخک: 1/2 قاشق چای خوری
نمک: 1/4 قاشق چای خوری
شکر: 1 پیمانه
تخم مرغ درشت: 3 عدد
پوره کدو حلوایی: 2/3 پیمانه
گردو ریز خورد شده اندازه لپه: 1/2 پیمانه

برای خامه رولت:

پنیر خامه ای: 250 گرم
کره: 3 قاشق غذا خوری
اسانس وانیل: 1 قاشق چای خوری
پودر شکر (هر چقدر که مایلید)

طرز تهیه:

برای درست کردن پوره کدو: کدو رو بپزید و له کنید.
در یک ظرف کوچک آرد و دارچین و میخک و بکینگ سودا و بگینگ پودر رو مخلوط کنید و بزارید کنار.
تخم مرغ ها رو با 1 پیمانه شکر خوب هم بزنید و بعد پوره کدو رو اضافه کنید و باز هم بزنید. و در آخر مخلوط آرد رو اضافه و هم بزنید.
در یک سینی به ابعاد 15 در 10 رو کاغذ روغنی بندازید. روی کاغذ روغنی رو خوب کره بمالید و بعد آرد بپاشید تا همه جای کاغذ روغنی رو بگیرد.
مواد رو به صورت یکنواخت بریزید داخل سینی و روش گردوی خرد شده بریزید و بزارید داخل فر که از قبل روی 375 درجه فارنهایت گرم کرده اید. به مدت 13-15 دقیقه تا بپزد.
بعد از پخت بلافاصله تا داغ هست یک دستمال تمیز نخی یا کتان پهن کنید و کیک رو به آرامی برگردونید روی دستمال بعد کاغذ روغنی کیک رو به آرامی جدا کنید و کیک رو با دستمال رول کنید و بپیچید توی دستمال تا بمونه و کاملا خنک بشه
(بهتر هست از یک دستمال نخی یا کتان استفاده کنید و با دستمال کیک رو رول کنید چون دستمال باعث میشه کیک فرم خوبی بگیره و زود خنک بشه ولی اگر از کاغذ روغنی و فویل استفاده کنید باعث میشه کیک عرق کنه و خمیر بشه).
بعد خامه و کره را که بیرون از یخچال گذاشتید و نرم شدن رو با مقداری پودر شکر و وانیل خوب هم بزنید.
بعد از خنک شدن کیک به آرامی کیک رو باز کنید و خامه بمالید و دوباره رول کنید. و بپیچید داخل یک سلفون و بزارید داخل یخچال به مدت 2 ساعت بعد در بیارید و برش بزنید.

امتیاز شما به این مطلب:
[votes: 0 Rating: 0]
برچسب ها
نمایش بیشتر
   

دیدگاه بگذارید

اولین نفری باشید که دیدگاه می‌گذارد

  اشتراک در  
اطلاع از
بستن