آشپزی

طرز تهیه رولت کدو حلوایی

رولت کدو حلوایی خوش رنگ و خوشمزه

مواد لازم:

آرد: 3/4 پیمانه
پودر شکر: 1/4 پیمانه
بکینگ سودا: 1/2 قاشق چای خوری
بکینگ پودر: 1/2 قاشق چای خوری
دارچین: 1/2 قاشق چای خوری
میخک: 1/2 قاشق چای خوری
نمک: 1/4 قاشق چای خوری
شکر: 1 پیمانه
تخم مرغ درشت: 3 عدد
پوره کدو حلوایی: 2/3 پیمانه
گردو ریز خورد شده اندازه لپه: 1/2 پیمانه

برای خامه رولت:

پنیر خامه ای: 250 گرم
کره: 3 قاشق غذا خوری
اسانس وانیل: 1 قاشق چای خوری
پودر شکر (هر چقدر که مایلید)

طرز تهیه:

برای درست کردن پوره کدو: کدو رو بپزید و له کنید.
در یک ظرف کوچک آرد و دارچین و میخک و بکینگ سودا و بگینگ پودر رو مخلوط کنید و بزارید کنار.
تخم مرغ ها رو با 1 پیمانه شکر خوب هم بزنید و بعد پوره کدو رو اضافه کنید و باز هم بزنید. و در آخر مخلوط آرد رو اضافه و هم بزنید.
در یک سینی به ابعاد 15 در 10 رو کاغذ روغنی بندازید. روی کاغذ روغنی رو خوب کره بمالید و بعد آرد بپاشید تا همه جای کاغذ روغنی رو بگیرد.
مواد رو به صورت یکنواخت بریزید داخل سینی و روش گردوی خرد شده بریزید و بزارید داخل فر که از قبل روی 375 درجه فارنهایت گرم کرده اید. به مدت 13-15 دقیقه تا بپزد.
بعد از پخت بلافاصله تا داغ هست یک دستمال تمیز نخی یا کتان پهن کنید و کیک رو به آرامی برگردونید روی دستمال بعد کاغذ روغنی کیک رو به آرامی جدا کنید و کیک رو با دستمال رول کنید و بپیچید توی دستمال تا بمونه و کاملا خنک بشه
(بهتر هست از یک دستمال نخی یا کتان استفاده کنید و با دستمال کیک رو رول کنید چون دستمال باعث میشه کیک فرم خوبی بگیره و زود خنک بشه ولی اگر از کاغذ روغنی و فویل استفاده کنید باعث میشه کیک عرق کنه و خمیر بشه).
بعد خامه و کره را که بیرون از یخچال گذاشتید و نرم شدن رو با مقداری پودر شکر و وانیل خوب هم بزنید.
بعد از خنک شدن کیک به آرامی کیک رو باز کنید و خامه بمالید و دوباره رول کنید. و بپیچید داخل یک سلفون و بزارید داخل یخچال به مدت 2 ساعت بعد در بیارید و برش بزنید.

به این مطلب امتیاز دهید
برچسب ها
انواع رولت انواع شیرینی کدو حلوایی
کانال تلگرام بیگ والت

نظرات کاربران

avatar
  اشتراک در  
اطلاع از
دکمه بازگشت به بالا
بستن