طرز تهیه رولهای دارچینی

رولهای دارچینی خوش رنگ و خوشمزه بپزید

مواد لازم:

شیر: 1 و 1/4 پیمانه
• شکر: 4 قاشق غذا خوری
• خمیر مایه: 1 قاشق غذا خوری
نمک: 1/3 قاشق چای خوری
• کره: 4 قاشق غذا خوری اب شده
• آرد: 3 و 1/4 پیمانه

برای داخل رولها:

• شکر قهوه ای: 6 قاشق غذا خوری
• دارچین: 1 قاشق چای خوری
• کره آب شده: 2 قاشق غذا خوری

برای گلیز:

• پودر شکر: 1 پیمانه
• شیر: 3 قاشق چای خوری
• کره آب شده: 1 قاشق چای خوری

طرز تهیه:

خمیر مایه را با 1/4 شیر ولرم و 1 قاشق چای خوری شکر مخلوط کنید.
15 دقیقه صبر میکنیم تا خمیر مایه پف کنه.
کره را اضافه کنید بقیه شیر ولرم و شکر رو هم بریزید و نمک رو مخلوط آرد کنید و آرد رو کم کم اضافه کنید تا زمانی که یک خمیر لطیف و به دست نچسب به دست بیاد.
روی خمیر رو یک حوله بکشید و بزارید برای یک ساعت استراحت کند تا ور بیاد.
بعد میز کار رو آرد بپاشید خمیر رو به 3 قسمت تقسیم کنید هر قسمت رو با وردنه نازک باز کنید به قطر نیم سانت و کمی با برس روی خمیر رو کره بمالید خوب همه جاش رو آغشته کنید.
دارچین و شکر مخلوط کنید و روی خمیر بریزید و پخش کنید خمیر را رول کنید و به قسمتهای مساوی 3 انگشت با کارد برش بدید و هر قسمت را به صورت عمودی روی میز قرار بدید و با دست فشارش بدید تا پهن بشه همه رولها رو توی سینی فر بزارید و دوباره روشون رو بپوشانید بزارید یک جای ولرم تا دوباره ور بیاد به مدت 45 دقیقه درون فر روی 350 درجه به مدت 22 دقیقه قرار بدید تا بپزد بعد از پختن و در آوردن از فر برای روی رولها شیر رو با پودر شکر و کره آنقدر بهم بزنید تا سفید بشه و بعد روی رولها بریزید.

  • 0/5
  • 0 ratings
0 ratingsX
Very bad!BadHmmmOkeGood!
0%0%0%0%0%
برچسب ها

مطالب مرتبط

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Close