طرز تهیه سالاد تَبوله

سالاد تَبوله بسیار خوشمزه

تبوله یک سالاد عربی است و در کشورهای لبنان،سوریه و فلسطین مرسوم است.

مواد لازم:

• بلغور ریز: 1/2 پیمانه
• جعفری: 1 پیمانه ریز خرد شده
• پیازچه: نیم پیمانه
• نعناع: نیم پیمانه ریز خرد شده
گوجه فرنگی: درشت ریز خرد شده
• روغن زیتون: 1/4 پیمانه
• نمک و فلفل: به مقدار لازم
لیموترش: 1 عدد

طرز تهیه:

همه مواد را ریز خرد میکنیم.
بلغور را باید از قبل خیس کرد و بدون اینکه پخته شود در این سالاد استفاده کرد.
میتونید به مدت چند ساعت بخیسونید تا کاملا نرم بشه.
اما من خیس نمیکنم داخل قابلمه با مقدار کمی زرد چوبه میزارم یه جوش بخوره بعد زود بر میدارم تا هم رنگش قشنگ بشه هم بلغور اینجوری خیس میشه.
بعد همه مواد را مخلوط میکنیم. و نمک و فلفل و آبلیمو میزنیم.
این سالاد رو کم درست کنید مثل سالادهای دیگه نیست چون کمتر مصرف میشه به خاطر داشتن بلغور باعث می شه که زود احساس سیری بهتون دست بدهد.

برچسب ها

مطالب مرتبط

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Close