
مواد لازم:
کاهوی گرد: 1 عدد
خردل زرد: 1 قاشق چای خوری
لوبیا مکزیکی: 1 پیمانه
آب لیموی تازه: 2 عدد و 1 عدد پوست ان
پنیر فتا: 1 پیمانه
نمک و آویشن به مقدار لازم
عسل: 1 قاشق چای خوری سر صاف
روغن زیتون: 5 قاشق غذا خوری
طرز تهیه:
کاهو را به چهار قسمت تقسیم کنید پنیر را خرد کنید و با لوبیا مخلوط کنید آب لیمو ترش را با روغن زیتون و خردل هم بزنید و عسل را اضافه کنید روی کاهو از مواد پنیر و لوبیا بریزید و بعد از مواد سس، سالاد آماده است.
[votes: 0 Rating: 0]