طرز تهیه سس سالسا

سس سالسا بسیار خوش طعم

سس سالسا یکی از چاشنی‌ های مزه‌ دهنده به غذاست. این سس، نوعی سس (معمولاً تند) رایج در منطقه آمریکای لاتین می‌باشد که آن را جزو سس‌ هایی که پخته نمی‌شوند، دسته بندی می‌کنند. اصل واژه سالسا اسپانیایی است که خود ریشه لاتین دارد و به معنای سس می‌باشد.

مواد لازم:

گوجه فرنگی درشت رسیده قرمز: 2 عدد
• فلفل دلمه ای: 1/3 یک عدد فلفل
• فلفل هالاپینو: 1 عدد کوچک
• گشنیز خرد شده ریز: 2 قاشق غذا خوری
سیر: 1 حبه زنده شده
• مغز کرفس: ریزخرد شده 2 قاشق غذا خوری
نمک، فلفل سیاه
• پودر زیره: 1/2 قاشق چای خوری
• سرکه: 1/4 پیمانه
پیاز قرمز: نصف یک عدد پیاز کوچک

طرز تهیه:

همه مواد رو ریز ریز خرد کنید گوجه هارو به قدری ریز کنید که له بشن و با هم مخلوط کنید نمک بزنید سرکه را اضافه کنید و بریزید داخل یک ظرف در بسته بزارید داخل یخچال تا 1 روز بمونه. بعد یا هر چی دوست داشتید سرو کنید.

برچسب ها

مطالب مرتبط

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Close