exbonds
بدون دسته بندی

طرز تهیه سس سالسا

سس سالسا بسیار خوش طعم

سس سالسا یکی از چاشنی‌ های مزه‌ دهنده به غذاست. این سس، نوعی سس (معمولاً تند) رایج در منطقه آمریکای لاتین می‌باشد که آن را جزو سس‌ هایی که پخته نمی‌شوند، دسته بندی می‌کنند. اصل واژه سالسا اسپانیایی است که خود ریشه لاتین دارد و به معنای سس می‌باشد.

مواد لازم:

گوجه فرنگی درشت رسیده قرمز: 2 عدد
• فلفل دلمه ای: 1/3 یک عدد فلفل
• فلفل هالاپینو: 1 عدد کوچک
• گشنیز خرد شده ریز: 2 قاشق غذا خوری
سیر: 1 حبه زنده شده
• مغز کرفس: ریزخرد شده 2 قاشق غذا خوری
نمک، فلفل سیاه
• پودر زیره: 1/2 قاشق چای خوری
• سرکه: 1/4 پیمانه
پیاز قرمز: نصف یک عدد پیاز کوچک

طرز تهیه:

همه مواد رو ریز ریز خرد کنید گوجه هارو به قدری ریز کنید که له بشن و با هم مخلوط کنید نمک بزنید سرکه را اضافه کنید و بریزید داخل یک ظرف در بسته بزارید داخل یخچال تا 1 روز بمونه. بعد یا هر چی دوست داشتید سرو کنید.

0 0 رای
امتیاز مقاله

سلب مسئولیت مانیتورینگ بیگ والت
بیگ والت یک سیستم مانیتورینگ است نه معرفی سایت های معتبر پس این سایت هیچگونه ارتباطی با پروژه های معرفی شده در سایت ندارد. سرمایه گذاری در پروژه های آنلاین همانند پروژه های فیزیکی دارای ریسک بوده و تصمیم به سرمایه گذاری و هر گونه سود و زیان به عهده‌ی شخص شماست. چنانچه به هر دلیل فکر می‌کنید نمی‌توانید در این تجارت موفق باشید از هر گونه سرمایه گذاری در پروژه‌ها جداً بپرهیزید. همه بنرها و پیوندها در اینجا فقط تبلیغات هستند. ما هیچ تبلیغی را تأیید یا تضمین نمی کنیم.
[بیشتر...]

برچسب ها
مشترک شدن
اطلاع از
guest
0 پرسش و پاسخ کاربران
Inline Feedbacks
مشاهده همه نظرات
دکمه بازگشت به بالا
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x
بستن