آشپزی

طرز تهیه سوهان کاراملی با پسته

سوهان کاراملی با پسته و خوشمزه

مواد لازم :

• شکر: 12 قاشق غذا خوری
• کره: 2 قاشق غذا خوری
عسل: 1 قاشق غذا خوری
ماست: 1,1/2 قاشق غذا خوری
• پسته یا فندق یا بادام یا کنجد
• پسته: ۲/۳ پیمانه

طرز تهیه:

پسته یا هر چیز دیگه‌ ای رو که میخواهید استفاده کنید اول تست کنید و کنار بذارید. همه مواد را درون ماهی تابه تفلون بریزید و مدام مخلوط کنید. وقتی شکر آب شد عسل را اضافه کنید و هم زدنتان را ادامه دهید. تا رنگ شکلات عوض بشه و تیره بشه (قهوه ای). 2/3 پسته هارو اضافه کنید.
روی یک کاغذ آلمینیومی خیلی کم روغن بمالید یا از اسپری استفاده کنید و با قاشق از مواد روی آن بریزید و بلافاصله روی هر کدام از سوهان‌ ها چندتا پسته بچینید. و صبر کنید تا کاملا شکلاتها خنک شود و بعد جدا کنید اگر مایع شکلاتتان سفت شد نگران نباشید دوباره روی حرارت نرمش کنید و به کارتون ادامه بدید.

امتیاز شما به این مطلب:
[votes: 0 Rating: 0]
برچسب ها
نمایش بیشتر
   

دیدگاه بگذارید

اولین نفری باشید که دیدگاه می‌گذارد

  اشتراک در  
اطلاع از
بستن