سبک زندگی

طرز تهیه سوپ سفید با قارچ

طرز تهیه سوپ شیر و قارچ

مواد لازم:

  • قارچ: یک پیمانه
  • پیاز: یک عدد
  • آرد سفید: 3 قاشق غذاخوری (حتما الک شده باشد)
  • کره: 25 گرم (حدود یک چهارم کره های معمولی)
  • عصاره مرغ/ آب مرغ: یک بسته کوچک/ یک لیوان
  • شیر: چهار لیوان (اگر شیرتان پرچرب باشد، بهتر است)
  • خامه: یک لیوان (استفاده از خامه کاملا متغیر و به سلیقه شماست)
  • نمک و فلفل سیاه: به میزان دلخواه

طرز تهیه:

  • مرحله اول: پوست پیاز را تمیز کرده و به شکل نگینی و ریز خرد می کنیم.
  • مرحله دوم: قابلمه را برداشته و کره را در داخل آن گذاشته تا آب شود، در ادامه پیازها را اضافه می کنیم تا با کره
  • کمی تفت بخورند و طلایی رنگ بشوند.
  • مرحله سوم: قارچ ها را برداشته و تمیز می شوییم و به پیازها اضافه می کنیم.
  • مرحله چهارم: نمک و فلفل سیاه را به مواد اضافه می کنیم و تا زمانی که آب قارچ کشیده شود تفت می دهیم.
  • مرحله پنجم: آرد را براشته و کم کم به مواد می افزاییم تا مواد باهم به طور کامل تفت بخورند.
  • مرحله ششم: عصاره مرغ یا آب مرغ را به موادمان اضافه می کنیم و در این حین مواد را مخلوط می کنیم.
  • مرحله هفتم: در ادامه طرز تهیه سوپ شیر و قارچ، شیر را به مواد افزوده و هم می زنیم.
  • مرحله هشتم: شعله را کم کرده و می گذاریم تا سوپ مان غلیظ شود. یادتان باشد که اگر سوپ خیلی غلیظ شد
  • می توانید به آن آب جوش اضافه بکنید.
  • مرحله نهم: در انتها خامه را در ظرف جداگانه ای میزنیم تا صاف و یکدست شود بعد به آرامی به موادمان اضافه
  • می کنیم در این حین سوپ مان را هم می زنیم.
  • مرحله دهم: هنگامی که سوپ مان یکی دو تا جوش زد بلافاصله از روی حرارت بر می داریم.
  •  طرز تهیه سوپ شیر و قارچ ما به پایان رسید. سوپ ما حاضر است. می توانید سوپ را در ظرف مورد نظر کشیده و با قارچ، جعفری یا پیازچه خورد شده و هر سبزی دلخواه تزئین کنید.
[votes: 0 Rating: 0]

کانال تلگرام بیگ والت
برچسب ها
انواع سوپ پیاز خامه سوپ سوپ سفید شیر فلفل سیاه قارچ نمک

میلاد دهقان

موسس و مدیرعامل بیگ والت ✍ [email protected] آیدی تلگرام در حال حرکت به سمت جلو با تمام ❤

نظرات کاربران

avatar
  اشتراک در  
اطلاع از
دکمه بازگشت به بالا
بستن