طرز تهیه سوپ سفید

سوپ سفید بسیار خوش طعم

مواد لازم:

هویج: ۱ عدد درشت
سیب زمینی: ۱عدد درشت
• جو: خیس شده ۱ و نیم پیمانه یا نیم کوب شده که نیازی به خیس کردن نداره
• کره: ۳ قاشق غذا خوری
پیاز: ۲عدد
• آرد: ۳ قاشق غذا خوری
• جعفری خرد شده مقداری
نمک و فلفل سیاه و فلفل قرمز
خامه رقیق: ۱پیمانه
شیر: ۳ پیمانه
• در صورت تمایل ۲ قاشق زرشک
• برای روی سوپ جعفری خورد شده

طرز تهیه:

جو رو با آب چند ساعت خیس کنید جو را با مقداری آب ۱ عدد پیاز نگینی خورد شده بپزید تا خوب نرم بشه یا از جو پرک استفاده کنید که راحتر میشه کارتون و احتیاجی به خیس کردن نداره وقتی کامل پخت یک قابلمه حاضر کنید کره را آب کنید ارد را اضافه و کمی تفت بدید بعد شیر را اضافه کنید. کمی صبر کنید تا غلیظ شود هویج را نگینی خورد کنید و به جو اضافه کنید وقتی هویجها پختن سیب زمینی نگینی خورد شده را اضافه کنید و همچنین نمک شیر و کره را نیز اضافه کنید و بگذارد تا با حرارته ملایم بجوشد و سیب زمینیها بپزند. اگر باز آب نیاز داشت کم کم اب مرغ یا اب اضافه کنید این سوپ بعد از پخت باید کمی لعاب دار باشد و وقتی زیر اجاق را خاموش کرده اید خامه را به مواد قابلمه اضافه کنید همین که گرم شود کافی هست  موقع سرو روی سوپ مقداری فلفل سیاه و جعفری بریزید.

♥ امتیاز شما
[votes: 0 Rating: 0]

برچسب ها
نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *