آشپزی

طرز تهیه سوپ سفید

سوپ سفید بسیار خوش طعم

مواد لازم:

هویج: 1 عدد درشت
سیب زمینی: 1عدد درشت
• جو: خیس شده 1 و نیم پیمانه یا نیم کوب شده که نیازی به خیس کردن نداره
• کره: 3 قاشق غذا خوری
پیاز: 2عدد
• آرد: 3 قاشق غذا خوری
• جعفری خرد شده مقداری
نمک و فلفل سیاه و فلفل قرمز
خامه رقیق: 1پیمانه
شیر: 3 پیمانه
• در صورت تمایل 2 قاشق زرشک
• برای روی سوپ جعفری خورد شده

طرز تهیه:

جو رو با آب چند ساعت خیس کنید جو را با مقداری آب 1 عدد پیاز نگینی خورد شده بپزید تا خوب نرم بشه یا از جو پرک استفاده کنید که راحتر میشه کارتون و احتیاجی به خیس کردن نداره وقتی کامل پخت یک قابلمه حاضر کنید کره را آب کنید ارد را اضافه و کمی تفت بدید بعد شیر را اضافه کنید. کمی صبر کنید تا غلیظ شود هویج را نگینی خورد کنید و به جو اضافه کنید وقتی هویجها پختن سیب زمینی نگینی خورد شده را اضافه کنید و همچنین نمک شیر و کره را نیز اضافه کنید و بگذارد تا با حرارته ملایم بجوشد و سیب زمینیها بپزند. اگر باز آب نیاز داشت کم کم اب مرغ یا اب اضافه کنید این سوپ بعد از پخت باید کمی لعاب دار باشد و وقتی زیر اجاق را خاموش کرده اید خامه را به مواد قابلمه اضافه کنید همین که گرم شود کافی هست  موقع سرو روی سوپ مقداری فلفل سیاه و جعفری بریزید.

امتیاز شما به این مطلب:
[votes: 0 Rating: 0]
برچسب ها
نمایش بیشتر
   

دیدگاه بگذارید

اولین نفری باشید که دیدگاه می‌گذارد

  اشتراک در  
اطلاع از
بستن