سبک زندگی

طرز تهیه سیب زمینی سرخ شده با رزماری

سیب زمینی سرخ شده با رزماری

سیب زمینی سرخ شده با رزماری یگ غذای گیاهی بسیار خوشمزه که میتوانید این سیب زمینی سرخ شده را به عنوان یک غذا در کنار خوراک مرغ، گوشت گاو یا ماهی سرو کنید.

زمان آماده سازی: 5 دقیقه

زمان پخت: 22 دقیقه

4 نفر (حجم سرو: حدود 4/3 فنجان)

به سیب زمینی سرخ شده با اضافه کردن رزماری عطر و طعم جدید بدهید.

این دستور غذا: بدون گوشت، با کلسترول پایین، کم چرب، و با چربی اشباع شده پایین می باشد.

مواد لازم:

• 450 گرم سیب زمینی قرمز (مانند سیب زمینی ساده)
• 2 قاشق غذا خوری رزماری تازه خرد شده
• 3 حبه سیر خرد شده
• 1 قاشق غذا خوری روغن زیتون
• ½ قاشق چای خوری پودر پیاز
• ¼ قاشق چای خوری نمک
• ¼ قاشق چای خوری فلفل

طرز تهیه:

فر را به دمای 500 درجه برسانید.
در یک کاسه بزرگ، سیب زمینی و مواد باقیمانده را ترکیب کنید و سیب زمینی را به روغن و ادویه آغشته کنید و سیب زمینی ها را بر روی یک ورقه پخت با فویل قرار دهید.
22 دقیقه یا تا زمانی که طلایی شد بگذارید بماند سپس سرو کنید.

ارزش غذایی:

کالری در هر وعده 123
چربی در هر وعده 3 گرم
چربی اشباع شده در هر وعده 0.5 گرم
چربی تک غیر اشباع در هر وعده 2 گرم
چربی چند غیر اشباع  در هر وعده 0.0 گرم
پروتئین در هر وعده 4 گرم
کربوهیدرات در هر وعده 19 گرم
فیبر در هر وعده 4 گرم
کلسترول در هر وعده 0 گرم
آهن در هر وعده 1 میلی گرم
سدیم در هر وعده 220 میلی گرم
کلسیم در هر وعده 9 میلی گرم

[votes: 0 Rating: 0]

کانال تلگرام بیگ والت
برچسب ها
رزماری سیب زمینی غذاهای گیاهی

نظرات کاربران

avatar
  اشتراک در  
اطلاع از
دکمه بازگشت به بالا
بستن