طرز تهیه سیر ترشی

ترشی سیر 7ساله بسیار خوشمزه

مواد لازم:

سیر: به مقدار نیاز
سرکه بالزامیک یا قرمز: به قدری که روی سیرها پوشیده شود (اگر میخواهید سیرهاتون رنگش مثل سیرهای ۷ ساله سیاه بشه از سرکه بالزامیک استفاده کنید).
شکرقهوه ای (اگر ندارید شیره خرما): ۱ قاشق غذا خوری

طرز تهیه:

برگهای اضافی سیرها رو تا اونجا که میتونید تمیز کنید. سیرهاتون رو همراه شکرقهوه ای یا شیره خرما توی قابلمه بریزید و روشون سرکه بریزید به قدری که سیرها پوشیده بشن و بعد بزارید روی حرارت بجوشونیدشون اما زیاد نباید سیرها بپزن و له بشن یکی از حبه ها رو چک کنید اگر دیدید کمی نرم شده بود از روی حرارت بردارید. میتونید از ۲-۳ قاشق تمر هندی له شده هم استفاده کنید داخل سرکه, هم ترشیتون خوشمزه میشه و هم رنگش تیره میشه سیرها رو بعد از سرد شدن در داخل شیشه مورد نظر بریزید و روشون سرکه بالزامیک بریزید . همون سرکه جوشیده رو بریزید اگر کم بود سرکه جدید بیشتری روی سیرها اضافه کنید و درش رو محکم ببندید سیر ترشی ۷ ساله شما بعد از ۱ ماه حاضر است.

نکته:

• اگر سرکه بالزامیک ندارید میتونید برای یک پیمانه سرکه قرمز ۳ قاشق غذاخوری تمرهندی شیرین و یا شیره خرما ( دوشاب ) استفاده کنید.

♥ امتیاز شما
[votes: 0 Rating: 0]

برچسب ها
نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *