آشپزی

طرز تهیه شکوفه پیاز

شکوفه پیاز یک عصرانه لذیذ و خوشمزه

شکوفه پیاز یک عصرانه لذیذ و خوشمزه است و یا برای تزیین غذاها خیلی ایده زیبا و جالبی است.
در آمریکا (رستورانها و فست فودها) این پیاز معروف است و مردم برای پیش غذا یا عصرانه استفاده میکنند و خیلی طرفدار دارد.

مواد لازم:

پیاز: 2عدد بزرگ
• آرد: 1 پیمانه
شیر: 1 پیمانه
تخم مرغ: 1 عدد
نمک: 1/5 قاشق چای خوری
• پودر فلفل قرمز تند: 1و نیم قاشق جای خوری
• پودر سیر: 1/2 قاشق چای خوری
• پودر فلفل سیاه: 1/2 قاشق چای خوری
• پودر جعفری و رزماری و پونه کوهی: مخلوطی از همه 1/2 قاشق چای خوری

برای سس:

خامه ترش:2 پیمانه
• سس چیلی – فلفل تند: 1/2 پیمانه
• فلفل قرمز تند:1/2 قاشق چای خوری

طرز تهیه:

پیاز را پوست بکنید و از سر پیاز یک برش بدید که سرش تخت و صاف بشه.
دقت کنید که از انتهای پیاز برش ندید چون گلهاتون از هم باز میشن و گلبرگهای پیاز کنده میشن.
بعد آن را به 4 قسمت تقسیم کنید. و هر قسمت را به دو قسمت برش بزنید و دوباره هر قسمت را به 2 قسمت تقسیم کنید و برش بدید تا انتها پیاز را برش نزنید 1 سانت مانده به انتهای پیاز نباید برش بخورد.
بعد گلبرگهای پیاز را با کمک دست از هم جدا کنید و کمی با فشار پیاز را به شکل گل باز در بیاورد اما مواظب باشید که زیاد فشار ندید که از هم جدا بشن.
پیاز رو داخل آب یخ به مدت 20 دقیقه بزارید تا خوب باز بشه.
آرد رو با ادویه ها مخلوط کنید و الک کنید.
تخم مرغها رو خوب هم بزنید و با شیر مخلوط کنید.
پیاز رو از داخل آب یخ در بیارید و خشک کنید.
بعد پیازها رو درون آرد بغلتانید تا همه جای پیاز و لابه لای گلپرها همه آردی بشه بعد پیاز رو داخل مایع فرو کنید و بعد دوباره داخل آرد. مطمئن بشید که همه جای پیاز از مایع و آرد آغشته شده باشه.
یک ظرف کوچک و عمیقی رو پر از روغن کنید و بزارید خوب داغ بشه و پیاز رو داخلش سرخ کنید.

برای سس همه مواد رو با هم مخلوط کنید. و پیازها رو با سس میل کنید.

نکته: به جای ادویه ها میتونید فقط از فلفل قرمز تند استفاده کنید.

امتیاز شما به این مطلب:
[votes: 0 Rating: 0]
برچسب ها
نمایش بیشتر
   

دیدگاه بگذارید

اولین نفری باشید که دیدگاه می‌گذارد

  اشتراک در  
اطلاع از
بستن