طرز تهیه شیرینی لطیفه

شیرینی لطیفه بسیار خوشمزه و نرم

مواد لازم:

تخم مرغ: 3 عدد
آرد: ۳/۴ پیمانه ۱ قاشق غذا خوری کمتر
پودرشکر: 3 قاشق غذا خوری
وانیل: 1 قاشق چای خوری
پودر شکر: مقداری برای روی مایه شیرینی

اگر کمی هم زدنتون مشکل داشته باشه و یک قسمت کار رو درست انجام ندید به جای شیرینی لطیفه لواشک لطیفه خواهید پخت و یا شیرینی هاتون به جای اسفنجی شدن سفت خواهند شد. پس هم زدنش خیلی مهمه مخصوصا هم زدن دورانیش.

طرز تهیه:

زرده و سفیده تخم مرغ هارو جدا کنید.
سفیده را آنقدر هم بزنید که کاملا سفت سفت شود.
شکر را به سفیده اضافه کنید و باز با هم زن بزنید تا دوباره سفت و پفکی شود.
زرد‌ها را با وانیل هم بزنید تا کاملا یک دست شود. و به سفیده اضافه کنید و با یک قاشق دورانی و خیلی‌ آرام هم بزنید، یعنی‌ زیرو رو می‌کنیم.
آرد را آرام و کم کم الک کنید به سفیده اضافه کنید و دورانی هم بزنید.
باید خیلی‌ با حوصله این کار رو انجام بدید تا پف سفیده نخوابد.
بعد از اینکه آرد را افزودید و دورانی مخلوط کردید باید بافته اولی‌ سفیده را داشته باشد سبک و پفکی باشد.
اگر خوب مواد رو هم بزنید بعد پخت یک شیرینی‌ خواهید داشت که بافته اسفنجی داره داخل قیف بریزید و داخل سینی که کاغذ روغنی یا المینیومی انداختید. از ماسور سر صافی که قطرش یک و نیم سانت باشه استفاده کنید.
وقتی‌ همه شیرینیها رو قیف زدید پودر شکر روشون الک کنید.
داخل فر که از قبل روی ۱۸۰ درجه گرم کردید به مدت ۱۵ دقیقه بذارید تا بپزد.
وقتی‌ پخت بلافاصله از سینی جدا کنید چون اگر سرد شود دیگر شیرینی‌‌هاتون جدا نمیشن. بعد سرد شدن نونهاتون داخل نونها با قیف خامه بزنید.

  • 0/5
  • 0 ratings
0 ratingsX
Very bad!BadHmmmOkeGood!
0%0%0%0%0%
برچسب ها

مطالب مرتبط

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Close