طرز تهیه شیرینی هل و دارچین

شیرینی هل و دارچین بسیار خوشمزه

مواد لازم:

• آرد: 3 پیمانه + به مقدار لازم
شیر: 1 پیمانه
• شکر: 5 قاشق غذا خوری پر
تخم مرغ: 1 عدد
• روغن مایع: 4 قاشق غذا خوری
• پکینگ پودر: 1 قاشق چای خوری
• خمیر مایع: 1 قاشق غذا خوری
• آب: 1/4 پیمانه ولرم

برای داخل شیرینی:

گردو خورد شده: یک پیمانه
• شکر: 4 قاشق غذا خوری
عسل: 1 قاشق غذا خوری
• پودر دارچین: 1 قاشق چای خوری پر
• پودر هل: 1 قاشق چای خوری پر
• کره: 3 قاشق غذا خوری
نمک: نوک قاشق چای خوری
• آب: 1/4 پیمانه

طرز تهیه:

خمیر مایع را در 1/4 پیمانه آب ولرم مخلوط کنید و در یک جای گرم بگزارید تا خمیر مایع عمل بیاد.
آرد را با شیر و پکینگ پودر و خمیر مایع، روغن مایع و تخم مرغ مخلوط کنید آنقدر با دست ورز دهید تا به دست نچسبد اگر خمیرتان شل بود به آن آرد اضافه کنید کم کم این کار را بکنید تا خمیرتان سفت نشود و وقتی کاملا خمیر یک دست شد و به دست نچسبید آن را درون ظرفی به مدت 1 ساعت که روی آن حوله ای کشیده ایم در جای گرم میگزاریم تا خمیر 2 برابر شود.

حالا میریم سراغه درست کردن مواد داخل شیرینی: گردو را خرد کنید اما نه زیاد به اندازه نخود باشد کافیست. کره را در ماهی تابه میریزیم. و گردو و بقیه مواد را اضافه میکنیم و تفت میدهیم تا شکر آب شود و بعد آب را اضافه می کنیم و خوب هم میزنیم تا زمانی که شیره گردو مثل عسل کش دار شود بعد زیر آن را خاموش میکنیم تا سرد شود.
بعد از 1 ساعت که خمیرمان 2 برابر شد سطح کارمان را آرد می پاشیم و از خمیر گوله هایی به اندازه کمی کوچکتر از نارنگی بر میداریم. و آن را با وردنه باز میکنیم و داخل آن از مواد گردو میگزاریم. و بعد طرف دیگر خمیر را روی آن بر میگردانیم و با یک کارد خمیر را مرتب میکنیم. و با چنگال کناره های خمیر را خوب فشار میدهیم تا دو لبه خمیر کاملا به هم بچسبد.
اگر خوب این کار را انجام ندهید شیرینی شما موقع پخت از هم باز میشود بعد که همه شیرینی ها آماده شد، آنها را داخل ظرفی کوچک که روغن فراوان ریختیم سرخ میکنیم. و بعد از سرخ شدن روی طوری میگزاریم تا روغن اضافه آن گرفته شود.

برچسب ها

مطالب مرتبط

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Close