آشپزی

طرز تهیه شیرینی کشمشی

شیرینی کشمشی بسیار خوشمزه

مواد لازم :

• پودر شکر: 1 پیمانه + ( نیم پیمانه پودر شکر برای غلتاندن)
تخم مرغ: 1 عدد
• کره 113: گرم ( 1/2 پیمانه )
• آرد: 1 و 1/2 پیمانه
• آب لیمو ترش تازه: 1 قاشق غذا خوری
• وانیل: 1 قاشق چایخوری
کشمش ریز پلویی بی دونه: 1/2 پیمانه یا 1/3 پیمانه
• بکینگ پودر: 1/4 قاشق چای خوری
• بکینگ سودا: 1/8 قاشق چای خوری
• نوک کارد نمک

طرز تهیه:

یک ساعت قبل از شروع به کار کره رو بزارید بیرون از یخچال تا نرم بشه بعد با پودر شکر خوب مخلوط کنید تا کرمی بشه ( حتما پودر شکر استفاده کنید)
حالا تخم مرغ رو به همراه وانیل و آب لیمو ترش تازه اضافه مي كنيم. و با همزن برقی خوب میزنیم.
آرد رو همراه بکینگ پودر و بکینگ سودا به مواد اضافه مي كنيم. و دوباره با هم زن میزنیم تا یکدست بشه.
در مرحله آخر كشمش را به مواد اضافه و مخلوط میکنیم.
داخل سینی فر کاغذ روغنی یا فویل پهن میکنیم.
اگر موادمون شل بود میزاریم یک رب داخل فریزر تا کمی خودش رو بگیره بعد از مواد با قاشق به اندازه گردو برمي داريم تو دست گرد میکنیم و داخل نیم پیمانه پودر شکری که داشتیم می غلطانیم و داخل سینی با فاصله میچینیم با دست کمی گوله ها رو پهن میکنیم.
حالا سيني رو توی فر با دمای 350 درجه فارنهایت که از قبل گرم کرده بودیم میزاریم به مدت 1 الی 15 دقیقه. همین که کناره های شیرینی طلایی شد آمادست.
پس از خارج كردن سينی از فر بزارید شیرینی ها خوب خنک بشن بعد از سینی جدا کنید.

امتیاز شما به این مطلب:
[votes: 1 Rating: 4]
برچسب ها
نمایش بیشتر
   

دیدگاه بگذارید

  اشتراک در  
اطلاع از
بستن