طرز تهیه فوندات مارشملو

فوندات مارشملو خمیری نرم و خوشمزه

مواد لازم:

• مارشملو: 1/3 بسته
• کره: 2قاشق غذا خوری
• وانیل: 1قاشق چای خوری
آب: 2 قاشق غذا خوری
• پودر شکر: به مقدار لازم

طرز تهیه:

ظرف مورد نظرتون رو با کره چرب کنید مارشملو را درون آن بریزید و آب و وانیل را اضافه کنید و بگزارید درون ماکروفر به مدت 1 دقیقه تا کاملا آب بشه.
اگر مارشملو شما دو رنگ هست رنگها رو از هم جدا کنید و جدا جدا آب کنید.
بعد مارشملو آب شده را 1 دقیقه با هم زن بزنید و بعد آرام آرام و کم کم 1 پیمانه پودر شکر را به مارشملو اضافه کنید و هم بزنید و بعد میز کارتون رو با کره چرب کنید و پودر شکر بریزید و خمیر را ورز بدید (مثل خمیر نون) به همراه پودر شکر تا به شکل یک خمیر در بیاد.
بعد درون پلاستیک قرار بدید و درون یک ظرف در دار بگزارید درون یخچال تا 1 ساعت استراحت کنه.

طرز تهیه مارشملو فوندات برای رویه کیک:

میتونید از این خمیر برای روکش انواع کیک استفاده کنید دقیقا کار خمیر گل سازی یا خمیر بازی بچه ها رو می کنه.

مواد لازم:

• 450 گرم مارشمالوی سفید(marshmellows)
• 2-5 قاشق غذاخوری آب
• 8 پیمانه خاکه قند (icing sugar يا confectioner’s sugar)
• 1/2 پیمانه کره یا روغن نباتی (butter or vegetable shortening)
• اسانس وانیل یا بادام چند قطره

طرز تهیه:

مارشملوها و 2 قاشق غذاخوری آب را در یک کاسه استیل قرار داده و کاسه را به روش بن ماری (یعنی روی تابه آب جوش قرار دهید.)
و هم بزنید تا آب شوند سپس از روی حرارت بر دارید و 1/4 خاکه قند را اضافه کنید و اسانس را اضافه کنید و کمی از روغن را با دست اضافه کنید و خمیر را با دست خوب مثل نان ورز بدید.
سپس خاکه قند و روغن را کم کم اضافه کنید و ورز بدید اگه خمیر ترک ورداشت 1 قاشق چایخوری آب اضافه کنید (کلاً 8 دقیقه خمیر باید ورز بخوره) و باید خمیری کشدار به دست بیاد سپس مارشملو را در یک کیسه پلاستیک می گذاریم و کیسه را در یک ظرف در دار و ظرف را یک شب در یخچال قرار میدیم و روز بعد خمیر را به قسمتهای مختلف تقسیم و رنگ خوراکی دلخواه را به قسمتهای مختلف اضافه می کنیم و کیک اسفنجی را که از روز قبل درست کرده بودیم را با خامه شیرین شده یا با کرم گاتاج یا با مربای زرد الو می پوشانیم سپس خمیر را با وردنه باز می کنیم و روی کیک را میپوشانیم و اضافه های اطراف را با خمیر می بریم سپس هر شکلی که دوست داریم را درست می کینم و روی کیک می گذاریم.
(این خمیر برای یک کیک بزرگ یا دو کیک متوسط کافیست).
درضمن اگر خمیرتان اضافه آمد نگران نباشید و آنرا دوباره مثل قبل که توضیح دادیم تا یک ماه در یخچال برای کیک بعدی نگه دارید.

امتیاز شما به این مطلب
[votes: 0 Rating: 0]
برچسب ها

تبلیغات

تبلیغات 1

دستگاه جوجه کشی حرفه ای

دستگاه جوجه کشی حرفه ای Easy Bator 6 نمونه متفاوت در صنعتی جوجه کشی کشور ، مناسب برای جوجه کشی از پرندگان زینتی و گران تخم.کیفیت جهانی با راندمان جوجه کشی عالی و قیمت مناسب عرضه در فروشگاه اینترنتی EIG-SHOP.

تبلیغات 2

دستگاه جوجه کشی خارجی

فروش ویژه دستگاه جوجه کشی خارجی ، ساخت کره جنوبی در مدل ها و ظرفیت های مختلف مناسب برای جوجه کشی از تمامی پرندگان و خزندگان تخم گذار اهلی و زینتی با راندمانی فوق العاده عرضه در فروشگاه اینترنتی EIG-SHOP.

مطالب مرتبط

دیدگاه بگذارید

  اشتراک در  
اطلاع از
بستن