آشپزی

طرز تهیه قیقاناخ (خاگینه)

خاگینه تبریزی بسیار خوشمزه

مواد لازم:

تخم مرغ: 2 عدد
ماست: 2 قاشق غذا خوری
• کره: 2 قاشق غذا خوری
• آرد: 2 قاشق غذا خوری
• پودر زعفران نوک قاشق چای خوری
• بکینگ پودر: 1/3 قاشق چای خوری
• کمی پودر دارچین و حل
گردو خورد شده: 3 قاشق غذا خوری
• پسته خورد شده: 2 قاشق غذا خوری
عسل یا شیره انگور(دوشاب)

طرز تهیه:

تخم مرغ را با ماست، آرد، بکینگ پودر و زعفران خوب با چنگال هم بزنید تا یکدست شود.
کره را بگذارید آب شود و از مایع بریزید داخل ماهی تابه داغ و زیر حرارت را بزارید روی متوسط به پایین تا سرخ شود.
وقتی یک طرف قیقاناخ سرخ شد طرف دیگر را برگردانید و روش عسل یا دوشاب بریزید.
بعد که کاملا سرخ شد وسط قیقناخ گردو خرد شده و پسته با کمی حل و دارچین بریزید. و قیقاناخ رو رول کنید و بزارید توی ظرف سرو و برش بدید و روش پسته خرد شده بریزید.

امتیاز شما به این مطلب:
[votes: 5 Rating: 2.2]
برچسب ها
نمایش بیشتر
   

دیدگاه بگذارید

اولین نفری باشید که دیدگاه می‌گذارد

  اشتراک در  
اطلاع از
بستن