طرز تهیه قیقاناخ (خاگینه)

خاگینه تبریزی بسیار خوشمزه

مواد لازم:

تخم مرغ: 2 عدد
ماست: 2 قاشق غذا خوری
• کره: 2 قاشق غذا خوری
• آرد: 2 قاشق غذا خوری
• پودر زعفران نوک قاشق چای خوری
• بکینگ پودر: 1/3 قاشق چای خوری
• کمی پودر دارچین و حل
گردو خورد شده: 3 قاشق غذا خوری
• پسته خورد شده: 2 قاشق غذا خوری
عسل یا شیره انگور(دوشاب)

طرز تهیه:

تخم مرغ را با ماست، آرد، بکینگ پودر و زعفران خوب با چنگال هم بزنید تا یکدست شود.
کره را بگذارید آب شود و از مایع بریزید داخل ماهی تابه داغ و زیر حرارت را بزارید روی متوسط به پایین تا سرخ شود.
وقتی یک طرف قیقاناخ سرخ شد طرف دیگر را برگردانید و روش عسل یا دوشاب بریزید.
بعد که کاملا سرخ شد وسط قیقناخ گردو خرد شده و پسته با کمی حل و دارچین بریزید. و قیقاناخ رو رول کنید و بزارید توی ظرف سرو و برش بدید و روش پسته خرد شده بریزید.

امتیاز شما به این مطلب
[votes: 21 Rating: 2.2]
ما را در تلگرام دنبال کنید ما را در اینستاگرام دنبال کنید
برچسب ها
نمایش بیشتر

تبلیغات

تبلیغات 1

دستگاه جوجه کشی حرفه ای

دستگاه جوجه کشی حرفه ای Easy Bator 6 نمونه متفاوت در صنعتی جوجه کشی کشور ، مناسب برای جوجه کشی از پرندگان زینتی و گران تخم.کیفیت جهانی با راندمان جوجه کشی عالی و قیمت مناسب عرضه در فروشگاه اینترنتی EIG-SHOP.

تبلیغات 2

دستگاه جوجه کشی خارجی

فروش ویژه دستگاه جوجه کشی خارجی ، ساخت کره جنوبی در مدل ها و ظرفیت های مختلف مناسب برای جوجه کشی از تمامی پرندگان و خزندگان تخم گذار اهلی و زینتی با راندمانی فوق العاده عرضه در فروشگاه اینترنتی EIG-SHOP.

پربازدیدترین مطالب این بخش

دیدگاه بگذارید

  اشتراک در  
اطلاع از
بستن