طرز تهیه مافین کشمش

مافین کشمش بسیار خوشمزه

مواد لازم:

شکر: 1 پیمانه
• آرد: 2 پیمانه
شیر پر چرب: 1 پیمانه سر خالی
تخم مرغ: 4 عدد
• بکینگ پودر: 2 قاشق چای خوری
• بکینگ سودا: 1/2 قاشق چای خوری
• کره: 150 گرم اب شده
کشمش
• وانیل: 1 قاشق چای خوری
• در صورت تمایل پودر حل 1/3 قاشق چای خوری

طرز تهیه:

شکر رو با تخم مرغ خوب هم بزنید تا پف کنن تقریبا 7-10 دقیقه اول با دور کند بعد تند هم بزنید وانیل رو اضافه کنید و هم بزنید. تا سفید شود و کف کند.
بکینگ پودر و بکینگ سودا رو همراه با آرد اضافه کنید و مخلوط کنید در صورت استفاده از پودر حل اون رو هم همراه آرد اضافه کنید.
بعد شیر رو اضافه کنید و کره آب شده را و هم بزنید.
داخل قالب مخصوص کاپ کیک رو کپسول بزارید و از مایع کیک بریزید و کشمش بریزید و با قاشق کمی کشمش ها رو فرو کنید توی مایه کیک.
من روی مقداری از کاپ کیک هام قیسی خرد شده ریختم و روی چند تای دیگه پرک بادام. و بزارید داخل فر که از قبل روی 350 درجه فارنهایت گرم کرده اید به مدت 15-20 دقیقه بعد آماده است.

  • 0/5
  • 0 ratings
0 ratingsX
Very bad!BadHmmmOkeGood!
0%0%0%0%0%
برچسب ها

مطالب مرتبط

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Close