سبک زندگی

طرز تهیه مربای ازگیل ژاپنی

مربای ازگیل خوشمزه

مربای ازگیل ژاپنی

مواد لازم:

ازگیل ژاپنی: 1 کیلو
شکر: 900 گرم

طرز تهیه مربای ازگیل ژاپنی:

ازگیل ها را بشوئید و پوستشان را بگیرید و دانه هایشان را خارج کنید.
بریزید داخل قابلمه و لابه لای آنها شکر بپاشید. بگذارید چهار، پنج ساعت بماند و استراحت کند و آب پس بدهد.
بعد با آب خود میوه ها بدون اینکه اب دیگه ای به آن اضافه کنید بگذارید روی حرارت تا مربا بپزد و شربت آن قوام بدهد.

[votes: 0 Rating: 0]

کانال تلگرام بیگ والت
برچسب ها
ازگیل انبه گیلانی انواع مربا

نظرات کاربران

avatar
  اشتراک در  
اطلاع از
دکمه بازگشت به بالا
بستن