طرز تهیه مربای بادمجان

مربای بادمجان خوش طعم و خوش رنگ

مواد لازم:

بادمجان ریز و کوچک: 1 کیلو
شکر: 2 کیلو
• چوب دارچین: 2 عدد
• یا حل

طرز تهیه:

چون خیلی پوست لطیف و نازکی داشتن من پوستشون رو نگرفتم اما اگر پوست بادمجانها کلفت بود میتونید پوستش رو بگیرید.
در صورتی که پوست بادمجانها رو گرفتید باید یک شب توی آب آهک زلال شده بخوابونید تا وقتی میخواهید بادمجونها رو بپزید وا نرن.
اما چون من پوستشون رو نگرفتم پوست بادمجونها کار آب آهک رو انجام میده و نمیزاره که بادمجانها وا برن.
بادمجونها رو شستم و یک برش کوچکی با چاقو روی سر بادمجانها ایجاد کردم و با چنگال یکی دو جای بادمجانها رو سوراخ کردم و با آب یکبار جوشوندم و آبکش کردم.
شکر رو با مقداری آب و چوب دارچین گذاشتم کمی جوشید و بعد بادمجونها رو بهش اضافه کردم و گذاشتم 1 ساعت پختند.
آب مرباتون باید در اخر کار غلیظ باشد.

امتیاز شما به این مطلب
[votes: 5 Rating: 2.8]
ما را در تلگرام دنبال کنید ما را در اینستاگرام دنبال کنید
برچسب ها
نمایش بیشتر

تبلیغات

تبلیغات 1

دستگاه جوجه کشی حرفه ای

دستگاه جوجه کشی حرفه ای Easy Bator 6 نمونه متفاوت در صنعتی جوجه کشی کشور ، مناسب برای جوجه کشی از پرندگان زینتی و گران تخم.کیفیت جهانی با راندمان جوجه کشی عالی و قیمت مناسب عرضه در فروشگاه اینترنتی EIG-SHOP.

تبلیغات 2

دستگاه جوجه کشی خارجی

فروش ویژه دستگاه جوجه کشی خارجی ، ساخت کره جنوبی در مدل ها و ظرفیت های مختلف مناسب برای جوجه کشی از تمامی پرندگان و خزندگان تخم گذار اهلی و زینتی با راندمانی فوق العاده عرضه در فروشگاه اینترنتی EIG-SHOP.

پربازدیدترین مطالب این بخش

دیدگاه بگذارید

  اشتراک در  
اطلاع از
بستن