آشپزی

طرز تهیه مربای بادمجان

مربای بادمجان خوش طعم و خوش رنگ

مواد لازم:

بادمجان ریز و کوچک: 1 کیلو
شکر: 2 کیلو
• چوب دارچین: 2 عدد
• یا حل

طرز تهیه:

چون خیلی پوست لطیف و نازکی داشتن من پوستشون رو نگرفتم اما اگر پوست بادمجانها کلفت بود میتونید پوستش رو بگیرید.
در صورتی که پوست بادمجانها رو گرفتید باید یک شب توی آب آهک زلال شده بخوابونید تا وقتی میخواهید بادمجونها رو بپزید وا نرن.
اما چون من پوستشون رو نگرفتم پوست بادمجونها کار آب آهک رو انجام میده و نمیزاره که بادمجانها وا برن.
بادمجونها رو شستم و یک برش کوچکی با چاقو روی سر بادمجانها ایجاد کردم و با چنگال یکی دو جای بادمجانها رو سوراخ کردم و با آب یکبار جوشوندم و آبکش کردم.
شکر رو با مقداری آب و چوب دارچین گذاشتم کمی جوشید و بعد بادمجونها رو بهش اضافه کردم و گذاشتم 1 ساعت پختند.
آب مرباتون باید در اخر کار غلیظ باشد.

به این مطلب امتیاز دهید
برچسب ها
انواع مربا بادمجان
کانال تلگرام بیگ والت

نظرات کاربران

avatar
  اشتراک در  
اطلاع از
دکمه بازگشت به بالا
بستن