آشپزی

طرز تهیه مربای بادمجان

مربای بادمجان خوش طعم و خوش رنگ

مواد لازم:

بادمجان ریز و کوچک: 1 کیلو
شکر: 2 کیلو
• چوب دارچین: 2 عدد
• یا حل

طرز تهیه:

چون خیلی پوست لطیف و نازکی داشتن من پوستشون رو نگرفتم اما اگر پوست بادمجانها کلفت بود میتونید پوستش رو بگیرید.
در صورتی که پوست بادمجانها رو گرفتید باید یک شب توی آب آهک زلال شده بخوابونید تا وقتی میخواهید بادمجونها رو بپزید وا نرن.
اما چون من پوستشون رو نگرفتم پوست بادمجونها کار آب آهک رو انجام میده و نمیزاره که بادمجانها وا برن.
بادمجونها رو شستم و یک برش کوچکی با چاقو روی سر بادمجانها ایجاد کردم و با چنگال یکی دو جای بادمجانها رو سوراخ کردم و با آب یکبار جوشوندم و آبکش کردم.
شکر رو با مقداری آب و چوب دارچین گذاشتم کمی جوشید و بعد بادمجونها رو بهش اضافه کردم و گذاشتم 1 ساعت پختند.
آب مرباتون باید در اخر کار غلیظ باشد.

امتیاز شما به این مطلب:
[votes: 0 Rating: 0]
برچسب ها
نمایش بیشتر
   

دیدگاه بگذارید

اولین نفری باشید که دیدگاه می‌گذارد

  اشتراک در  
اطلاع از
بستن