iraniantraders

umoforex

hushetalayi
dogeminers
invexpert

irandogebank

سبک زندگی

طرز تهیه مربای بادمجان

مربای بادمجان خوش طعم و خوش رنگ

مواد لازم:

بادمجان ریز و کوچک: 1 کیلو
شکر: 2 کیلو
• چوب دارچین: 2 عدد
• یا حل

طرز تهیه:

چون خیلی پوست لطیف و نازکی داشتن من پوستشون رو نگرفتم اما اگر پوست بادمجانها کلفت بود میتونید پوستش رو بگیرید.
در صورتی که پوست بادمجانها رو گرفتید باید یک شب توی آب آهک زلال شده بخوابونید تا وقتی میخواهید بادمجونها رو بپزید وا نرن.
اما چون من پوستشون رو نگرفتم پوست بادمجونها کار آب آهک رو انجام میده و نمیزاره که بادمجانها وا برن.
بادمجونها رو شستم و یک برش کوچکی با چاقو روی سر بادمجانها ایجاد کردم و با چنگال یکی دو جای بادمجانها رو سوراخ کردم و با آب یکبار جوشوندم و آبکش کردم.
شکر رو با مقداری آب و چوب دارچین گذاشتم کمی جوشید و بعد بادمجونها رو بهش اضافه کردم و گذاشتم 1 ساعت پختند.
آب مرباتون باید در اخر کار غلیظ باشد.




invexpert

persiandogecoin

ads
ads
برچسب ها

قانون سبز نظرات معتبر مانیتورینگ بیگ والت

کاربران گرامی برای این که نظرات مفید شما برای ما خیلی مهم است و می تواند روی تصمیم دوستان تاثیر داشته باشد پس ما از نظرات فیک و تخریب کننده پیشگیری می کنیم، شما طبق قانون جدید سایت مانیتورینگ بیگ والت باید در سایت ثبت نام کنید و اطلاعات خود را کامل وارد کنید تا بتوانید در سایت نظر بفرستید. همچنین از این پس می توانید مدارک برداشت های خود را در قسمت نظرات سایت ارسال کنید.

نظرات کاربران

لطفا برای نظر دادن وارد شوید.
  اشتراک در  
اطلاع از
دکمه بازگشت به بالا
بستن