آشپزی

طرز تهیه مربای هویچ

مربای هویچ بسیار خوشمزه

مواد لازم:

هویج: 1 کیلو
شکر: 1 کیلو
دارچین یا حل پودر شده
• آب لیمو ترش تازه: 1 عدد
آب: 3 پیمانه
• برای تزیین پودر پسته یا خلال پسته

طرز تهیه:

هویج ها را رنده کنید یا خلال کنید. هویج ها را داخل قابلمه بریزید آب را روی هویج ها بریزید و شکر را هم همینطور و بگذارید بجوشد وسط های پخت به آن دارچین یا حل اضافه کنید.
بگذارید مربا بجوشد و غلیظ بشود 15 دقیقه قبل از خاموش کردن مربا آب لیمو ترش رو به آن اضافه کنید. آب لیمو ترش باعث میشود که مربا شکرک نزند.
اگر مربا را قبل از غلیظ شدن بردارید مربا درمدت زمان کوتاهی کپک میزند و اگر زیاد آب مربا غلیظ باشد شکرک میزند پس باید بدانید آب مربا چگونه باید باشد تا به مشکل بر نخورید.
برای تزیین میتوانید از خلال پسته بر روی مربا استفاده کنید.

امتیاز شما به این مطلب:
[votes: 0 Rating: 0]
برچسب ها
نمایش بیشتر
   

دیدگاه بگذارید

  اشتراک در  
اطلاع از
بستن