آشپزی

طرز تهیه مربای پوست پسته

مربای بسیار خوشمزه

مواد لازم:

• پوست پسته: 1 کیلو
شکر: 1 کیلو
آب: 1 لیتر
• آب لیمو ترش تازه: 1 عدد

طرز تهیه:

پوست پسته ها رو جدا کنید. و مقداری آب رو بزارید بجوشه و بعد پسته ها رو بهش اضافه کنید و بزارید بجوشه و آبش رو دور بریزید 1-2 بار پوست پسته ها رو بجوشونید تا تلخیش از بین بره. بعد آب و شکر رو بزارید بجوشد وقتی به جوش اومد پوست پسته ها رو بریزید توش و بزارید تا شربت مربا قوام بیاد و غلیط بشه.
15 دقیقه قبل از خاموش کردن مربا آب لیمو ترش رو بریزید داخل مربا و حالا مربای شما آماده است.

به این مطلب امتیاز دهید 🙂
[votes: 0 Rating: 0]
کانال تلگرام بیگ والت
برچسب ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن