آشپزی

طرز تهیه میرزا قاسمی

میرزا قاسمی بسیار خوشمزه

(روش اول)

مواد لازم:

بادمجان متوسط: ۱۰ عدد
سیر: ۲ بوته
• روغن: ۲۰۰ گرم
تخم مرغ: ۳ – ۵ عدد
گوجه فرنگی: ۲ عدد
• رب گوجه: یک قاشق سوپ خوری

طرز تهیه:

بادمجانها را روی آتش یا درون فر، کبابی کنید تا کاملا برشته شود. بعد پوست آنها را بگیرید و سر آنها را نیز جدا کنید. گوشت بادمجان ها را خارج کنید و سپس بادمجان ها را ساطوری نمایید.
گوجه فرنگی ها را در آب جوش بیاندازید و پس از کندن پوست، آنها را بصورت ریز خرد کنید.
گوجه خرد شده و سیر کوبیده را در روغن سرخ نمایید
بادمجان های ساطوری شده را سرخ کنید. سپس گوجه و سیر را به آن بیافزایید و دوباره سرخ کنید تا آب آن تبخیر شود و روغن بیافتد.
کمی نمک و فلفل به غذا اضافه کنید و تخم مرغ ها را با فاصله درون تابه بریزید تا بسته شود. میرزا قاسمی آماده است.

(روش دوم)

مواد لازم:

• بادمجان شرین و قلمی: 4 عدد
• سیر تازه: 1 بوته و اگر تازه نیود نصف بوته
• گوجه فرنگی تازه و رنده شده: 5 عدد متوسط
• رب گوجه فرنگی: 1/2 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل: به میزان لازم
لیمو ترش: 1 عددد
• تخم مرغ: 4 عدد
زرد چوبه: 1 قاشق چای خوری پر

طرز تهیه:

ابتدا بادمجان ها را کباب کنید ( تا زمانی که پوست بادمجان ها ذغال نشود میبایست روی آتش بماند و اگر یک سیخ چوبی به بادمجان ها بزنیم به راحتی داخل بادمجان فرو رود) بعد از این عمل بادمجان ها را کنار گذاشته تا سرد شوند.
گوجه را رنده کرده و سیر را ساطوری کنید؛ سپس 1 استکان روغن زیتون داخل تابه بریزید و تا حدی که روغن زیاد داغ نشود تابه را روی شعله بگذارید بماند؛ سپس سیر ساطوری و زردچوبه را به روغن اضافه کنید و 10 ثانیه با شعله متوسط تفت بدهید.
بلافاصله بادمجان ها را که پوست کنده و ساطوری شده اند را به مواد اضافه کنید. سپس 1 دقیقه تفت بدهید و بعد از آن پوره گوجه را به مواد اضافه کنید و درب تابه را گذاشته و شعله اجاق را کمی پایین بیاورید و اجازه بدهید تا آب مواد کشیده شود.
سپس آب لیمو و رب را اضافه کنید و 1 دقیقه تفت دهید و در آخر نمک و فلفل را اضافه کنید.
حال نوبت تخم مرغ ها است که البته توجه کنید تخم مرغ ها را روی مواد شکسته و بدون این که هم بزنید درب تابه را گذاشته و شعله کم کنید تا تخم مرغ ها نیز بسته شود. بعد از پختن کامل تخم مرغ ها؛ آنها را تکه تکه کنید و میرزا قاسمی را هم بزنید. میرزا قاسمی هم اکنون آماده است.

به این مطلب امتیاز دهید
برچسب ها
انواع خورشت بادمجان غذاهای گیاهی غذاهای گیلانی
کانال تلگرام بیگ والت

نظرات کاربران

avatar
  اشتراک در  
اطلاع از
دکمه بازگشت به بالا
بستن