طرز تهیه میرزا قاسمی

میرزا قاسمی بسیار خوشمزه

(روش اول)

مواد لازم:

بادمجان متوسط: ۱۰ عدد
سیر: ۲ بوته
• روغن: ۲۰۰ گرم
تخم مرغ: ۳ – ۵ عدد
گوجه فرنگی: ۲ عدد
• رب گوجه: یک قاشق سوپ خوری

طرز تهیه:

بادمجانها را روی آتش یا درون فر، کبابی کنید تا کاملا برشته شود. بعد پوست آنها را بگیرید و سر آنها را نیز جدا کنید. گوشت بادمجان ها را خارج کنید و سپس بادمجان ها را ساطوری نمایید.
گوجه فرنگی ها را در آب جوش بیاندازید و پس از کندن پوست، آنها را بصورت ریز خرد کنید.
گوجه خرد شده و سیر کوبیده را در روغن سرخ نمایید
بادمجان های ساطوری شده را سرخ کنید. سپس گوجه و سیر را به آن بیافزایید و دوباره سرخ کنید تا آب آن تبخیر شود و روغن بیافتد.
کمی نمک و فلفل به غذا اضافه کنید و تخم مرغ ها را با فاصله درون تابه بریزید تا بسته شود. میرزا قاسمی آماده است.

(روش دوم)

مواد لازم:

• بادمجان شرین و قلمی: 4 عدد
• سیر تازه: 1 بوته و اگر تازه نیود نصف بوته
• گوجه فرنگی تازه و رنده شده: 5 عدد متوسط
• رب گوجه فرنگی: 1/2 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل: به میزان لازم
لیمو ترش: 1 عددد
• تخم مرغ: 4 عدد
زرد چوبه: 1 قاشق چای خوری پر

طرز تهیه:

ابتدا بادمجان ها را کباب کنید ( تا زمانی که پوست بادمجان ها ذغال نشود میبایست روی آتش بماند و اگر یک سیخ چوبی به بادمجان ها بزنیم به راحتی داخل بادمجان فرو رود) بعد از این عمل بادمجان ها را کنار گذاشته تا سرد شوند.
گوجه را رنده کرده و سیر را ساطوری کنید؛ سپس 1 استکان روغن زیتون داخل تابه بریزید و تا حدی که روغن زیاد داغ نشود تابه را روی شعله بگذارید بماند؛ سپس سیر ساطوری و زردچوبه را به روغن اضافه کنید و 10 ثانیه با شعله متوسط تفت بدهید.
بلافاصله بادمجان ها را که پوست کنده و ساطوری شده اند را به مواد اضافه کنید. سپس 1 دقیقه تفت بدهید و بعد از آن پوره گوجه را به مواد اضافه کنید و درب تابه را گذاشته و شعله اجاق را کمی پایین بیاورید و اجازه بدهید تا آب مواد کشیده شود.
سپس آب لیمو و رب را اضافه کنید و 1 دقیقه تفت دهید و در آخر نمک و فلفل را اضافه کنید.
حال نوبت تخم مرغ ها است که البته توجه کنید تخم مرغ ها را روی مواد شکسته و بدون این که هم بزنید درب تابه را گذاشته و شعله کم کنید تا تخم مرغ ها نیز بسته شود. بعد از پختن کامل تخم مرغ ها؛ آنها را تکه تکه کنید و میرزا قاسمی را هم بزنید. میرزا قاسمی هم اکنون آماده است.

برچسب ها

مطالب مرتبط

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Close