آشپزی

طرز تهیه نان باگت فرانسوی

نان باگت فرانسوی برشته و خوش طعم

مواد لازم:

آرد نان: به مقدار لازم
خمیر مایه: 1 قاشق غذا خوری
شکر: 1 قاشق چای خوری
نمک: 1/2 قاشق چای خوری
کره یا مارگارین: 1 قاشق غذا خوری
آب ولرم: 1و 1/4 پیمانه

طرز تهیه:

خمیر مایه را یا 1/4 لیوان آب گرم و شکر بزارید تا پف کند به مدت 15 دقیقه.
خمیر مایه هنگامی که کف کرد آمادست.
بعد خمیر مایه و آب و کره نرم شده را مخلوط کنید و کم کم آرد اضافه کنید و خوب ورز بدید تا زمانی که خمیر بدست نچسبد و خمیری نرم و لطیف بدست بیاد روی خمیر یک حوله بکشید و بزارید جای ولرم به مدت 1 ساعت تا ور بیاد و حجم خمیر 2 برابر شود.
بعد خمیر را باریک و دراز به شکل باگت درست کنید کلفت درست نکیند چون بعد از پخت پف میکنن و بزرگ میشن. و با چاقو شیارهایی روی آن بیندازید و روش رو با سلفون بپوشانید و دوباره برای یک ساعت بزارید جای گرم دوباره پف کنه. و داخل فر روی 450 درجه فارنهایت به مدت 10 دقیقه بزارید و بعد درجه فر رو کم کنید و بزارید 180 درجه سانتی گراد به مدت 20 دقیقه بزارید تا بپزد.

امتیاز شما به این مطلب:
[votes: 1 Rating: 2]
برچسب ها
نمایش بیشتر

تبلیغات

تبلیغات 1

دستگاه جوجه کشی حرفه ای

دستگاه جوجه کشی حرفه ای Easy Bator 6 نمونه متفاوت در صنعتی جوجه کشی کشور ، مناسب برای جوجه کشی از پرندگان زینتی و گران تخم.کیفیت جهانی با راندمان جوجه کشی عالی و قیمت مناسب عرضه در فروشگاه اینترنتی EIG-SHOP.

تبلیغات 2

دستگاه جوجه کشی خارجی

فروش ویژه دستگاه جوجه کشی خارجی ، ساخت کره جنوبی در مدل ها و ظرفیت های مختلف مناسب برای جوجه کشی از تمامی پرندگان و خزندگان تخم گذار اهلی و زینتی با راندمانی فوق العاده عرضه در فروشگاه اینترنتی EIG-SHOP.

دیدگاه بگذارید

  اشتراک در  
اطلاع از
بستن