exbonds
بدون دسته بندی

طرز تهیه نان باگت فرانسوی

نان باگت فرانسوی برشته و خوش طعم

مواد لازم:

آرد نان: به مقدار لازم
خمیر مایه: 1 قاشق غذا خوری
شکر: 1 قاشق چای خوری
نمک: 1/2 قاشق چای خوری
کره یا مارگارین: 1 قاشق غذا خوری
آب ولرم: 1و 1/4 پیمانه

طرز تهیه:

خمیر مایه را یا 1/4 لیوان آب گرم و شکر بزارید تا پف کند به مدت 15 دقیقه.
خمیر مایه هنگامی که کف کرد آمادست.
بعد خمیر مایه و آب و کره نرم شده را مخلوط کنید و کم کم آرد اضافه کنید و خوب ورز بدید تا زمانی که خمیر بدست نچسبد و خمیری نرم و لطیف بدست بیاد روی خمیر یک حوله بکشید و بزارید جای ولرم به مدت 1 ساعت تا ور بیاد و حجم خمیر 2 برابر شود.
بعد خمیر را باریک و دراز به شکل باگت درست کنید کلفت درست نکیند چون بعد از پخت پف میکنن و بزرگ میشن. و با چاقو شیارهایی روی آن بیندازید و روش رو با سلفون بپوشانید و دوباره برای یک ساعت بزارید جای گرم دوباره پف کنه. و داخل فر روی 450 درجه فارنهایت به مدت 10 دقیقه بزارید و بعد درجه فر رو کم کنید و بزارید 180 درجه سانتی گراد به مدت 20 دقیقه بزارید تا بپزد.

0 0 رای
امتیاز مقاله

سلب مسئولیت مانیتورینگ بیگ والت
بیگ والت یک سیستم مانیتورینگ است نه معرفی سایت های معتبر پس این سایت هیچگونه ارتباطی با پروژه های معرفی شده در سایت ندارد. سرمایه گذاری در پروژه های آنلاین همانند پروژه های فیزیکی دارای ریسک بوده و تصمیم به سرمایه گذاری و هر گونه سود و زیان به عهده‌ی شخص شماست. چنانچه به هر دلیل فکر می‌کنید نمی‌توانید در این تجارت موفق باشید از هر گونه سرمایه گذاری در پروژه‌ها جداً بپرهیزید. همه بنرها و پیوندها در اینجا فقط تبلیغات هستند. ما هیچ تبلیغی را تأیید یا تضمین نمی کنیم.
[بیشتر...]

برچسب ها
مشترک شدن
اطلاع از
guest
0 پرسش و پاسخ کاربران
Inline Feedbacks
مشاهده همه نظرات
دکمه بازگشت به بالا
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x
بستن