آشپزیسبک زندگی

طرز تهیه نان خرمایی

نان خرمایی یک صبحانه عالی

نان خرمایی را میتوانید به عنوان یک صبحانه مقوی میل کنید.

مواد لازم:

شیر: 1 پیمانه
• کره : 125 گرم هم دمای محیط
شکر: 2 قاشق غذا خوری
نمک: 1 قاشق چای خوری
• خمیر مایه فوری: 2 قاشق چای خوری
سفیده تخم مرغ: 2 عدد
• آرد: تقریبا 4 پیمانه

برای داخل خمیر ها:

خرمای له شده: 1 پیمانه
گردو پودرشده: 1/2 پیمانه
دارچین: 1 قاشق چای خوری
• زرده تخم مرغ: 2 عدد + 2 قاشق شیر برای روی نانها

طرز تهیه:

مواد فیلینگ را خوب مخلوط کنید و تکه هایی اندازه گردو ازش جدا کنید و گرد کنید و کنار بگذارید. (میتونید فقط از خرما استفاده کنید و گردو را حذف کنید).
شیر و شکر و نمک رو بریزید داخل کاسه میکسر و داخل آن آرد و خمیر مایع همراه سفیده ها را اضافه و خوب مخلوط کنید.
حالا کره نرم شده را اضافه و به حدی مخلوط کنید که یکدست شوند. خمیر بسیار نرم و نچسبی بدست می آید.
روی خمیر را بپوشانید و بگذارید یک مکان گرم به مدت 1 ساعت تا حجم آن 2 برابر شود. خمیر را روی میز کار برگردانید و گوله هایی کوچکتر از نارنگی از آن جدا کنید و گرد کنید. با کف دست کمی خمیر را پهن کنید و داخل آن از مواد خرما بگذارید و دوباره گرد کنید و باز با کف دست کمی پهنش کنید با کمک یک چاقو روی خمیر از کناره ها هشت تا برش بزنید و داخل سینی فر بچینید. خمیر برش خورده باید از مرکز خمیر به هم متصل باشند.
وقتی همه خمیرها را داخل سینی آماده کردید روی خمیرها را با یک پلاستیک بپوشانید و بزارید حدود 15 الی 20 دقیقه مجدد استراحت کند و خمیرها کمی پف کنند.
زرده ها را با شیر خوب مخلوط کنید و با کمک برس روی خمیرهای آماده بمالید و روی خمیرها کمی تخم خشخاش و یا کنجد بریزید.
بگذارید داخل فر که از قبل روی 350 درجه فارنهایت روشن کرده بودید به مدت 20 الی 30 دقیقه یا تا وقتی که روی نانها خوب رنگ بگیرند.

نکته: از این مقدار مواد حدود 15 عدد نان بدست می آید.

امتیاز شما به این مطلب:
[votes: 0 Rating: 0]
برچسب ها
نمایش بیشتر

دیدگاه بگذارید

  اشتراک در  
اطلاع از
بستن