طرز تهیه نان پیتا

نان پیتا بسیار خوشمزه و برشته

مواد لازم :

• خمیر مایه: 2 و 1/2 قاشق چای خوری
آب: 1 و 1/2 پیمانه ولرم
• آرد: تقریبا 3-4 پیمانه
• مقداری نمک
شکر: 1 قاشق چای خوری

طرز تهیه:

خمیر مایه را با 1/2 آب و شکر مخلوط کنید و بزارید 15 دقیقه استراحت کند.
مواد خشک رو مخلوط خمیر مایه کنید و بقیه آب رو هم اضافه کنید و هم بزنید تا یک خمیر نرم و لطیف بدست بیاد.
بعد روی خمیر رو با حوله بپوشانید و بزارید یک جای نسبتا گرم برای 45 دقیقه تا خمیر ور بیاد و حجمش 2 برابر بشه خمیر رو به 10 قسمت مساوی تقسیم کنید و گرد کنید کنار بزارید و روشون رو بپوشانید بزارید باز 15 – 20 دقیقه استراحت کنند.
روی میز رو کمی آرد بپاشید بدون اینکه خمیرها رو دست بزنید دونه دونه با کمک وردنه بازشون کنید. آروم این کار رو بکنید.
خمیر ها رو داخل سینی بچینید.
داخل فر که از قبل گرم کرده اید روی 425 درجه فارنهایت تا وقتی که نونها پف کنن و شبیه بادکنک بشن.
بعد از اینکه نونها پف کردن 1 دقیقه بعد نونها رو پشت و رو کنید تا اون طرفشون هم 2 دقیقه بپزن و بعد از فر خارجشون کنید.
نونها رو بعد از خارج کردن از فر باید توی دستمال بپیچید تا نرم بمونن و خشک نشن.
وقتی نون رو برشش میدین مثل یک پاکت هست.

• نکته: میتونید با این نان پیتزا هم درست کنید بعد از پخت روش سس بمالید پنیر بریزید و هر چیزی که دوست داشتید و بپزید

  • 0/5
  • 0 ratings
0 ratingsX
Very bad!BadHmmmOkeGood!
0%0%0%0%0%
برچسب ها

مطالب مرتبط

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Close