سبک زندگی

طرز تهیه نودل قارچ و مارچوبه

نودل قارچ و مارچوبه بسیار خوشمزه با 5 ادویه

مواد لازم:

قارچ: 1/2 پوند
مارچوبه: 1/2 پوند
• نودل: 2/3 بسته
سیر: 2 حبه
• 5 ادویه: 1/2 قاشق غذا خوری (شامل: ستاره ها، فلفل قرمز سچوان، رازیانه، کاسیا و گل میخک است)
نمک

برای سس:

• سویا سس: 1/3 پیمانه
عسل: 1/4 پیمانه
فلفل قرمز تند: 1/2 قاشق چای خوری
• 5 ادویه: 1/2 قاشق چای خوری

طرز تهیه:

مواد سس رو با هم مخلوط کنید کنار بزارید.
نودل رو در مقداری آب و روغن و نمک بجوشانید و آبکش کنید.
5 پیمانه از آب نودل را نگه دارید و اسپاراگوس های خرد شده را توش بجوشانید 1 دقیقه کافیه بعد به چند قسمت خرد کنید.
سیر رو با مقداری روغن تفت بدید تا رنگش عوض بشه.
قارچهای خرد شده را به سیر اضافه کنید تفت بدید 1-2 دقیقه کافیه مارچوبه ها را اضافه کنید نمک و 5 ادویه را اضافه کنید.
وقتی اسپاراگوس و قارچها نرم شدن نودل را به اسپاراگوس و قارچها اضافه و سس رو روی آنها بریزید.

[votes: 0 Rating: 0]

کانال تلگرام بیگ والت
برچسب ها
انواع پاستا غذاهای چینی غذاهای گیاهی قارچ مارچوبه

نظرات کاربران

avatar
  اشتراک در  
اطلاع از
دکمه بازگشت به بالا
بستن